Milyen autósülést válasszak?
Figyelt kérdés
A kislányom 7 hónapos múlt, 7.3 kg. Sajnos a hivatalosan 13 kg-ig jó hordozóban már feszeng ezért le szeretném cserélni. Mit ajánlotok? 0-18 vagy 0-25? Típusban mi vált be? Max 35.000 Ft-ot tudnék szánni rá.2014. jan. 12. 20:29
31/35 anonim válasza:
Hála Istennek csak sikerült egy teszteletlen,neve nincs nagy kategóriát átfogó ülést venned.Más dolgod nincs,mint imádkozni!
32/35 A kérdező kommentje:
Nem vettem meg! Neked is minden jót kedves utolsó!
Az autódba (egész úton) remélem te is minden nap imádkozol.....
2014. jan. 28. 18:40
33/35 anonim válasza:
Az ülés,illetve az autó miatt nincs rá okom,mindkettő a-mai "normáknak" megfelelően-a legmagasabb értékelést kapta(értsd. 5 csillagos).Ám a sok felelőtlen vezető,illetve car állapotú kocsi,busz stb. miatt bizony állandóan fohászkodom.Pláne,hogy 3 gyerekünk van,és gyakran járok külföldre....
34/35 anonim válasza:
az én fiam is nagyon hamar kinőtte a hordozót egyébként, de azért mert overálban tettem bele. aztán olvastam, hogy ha overálban van benne, nem tartja elég jól az ülés stb. de hát nem tudom, mit lehet tenni, mert ha nem garázsban tartod az autót, akkor azért elég hideg van benne, amikor elindultok. ha meg beöltözteted, akkor később leizzad, főleg hosszú úton. én azért igyekszem úgy öltöztetni, hogy nem túl melegen, pl overált nem adok rá. így húztuk ki kb 10hónapos koráig a hordozóval. utána 0-18ast vettünk, chipolino versot (lehet hőbörögni, lepontozni). a gyerek szereti, nem mondom nem olyan stabil mint egy isofixes, de sztem jó. viszont csak olyan autóba jó, ahol elég hosszú a biztonsági öv, a fiatunkba ok, de a nagybácsiék focusába csak előrefelé lehet betenni. vettetek végül vmit?
35/35 A kérdező kommentje:
Még nem vettük meg. A jövő hónapra tervezzük. Még van 1-2 cm a hordozóból, azt tanácsolták várjunk vele kicsit.
2014. jan. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!