Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idézetet válasszak?...

Milyen idézetet válasszak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szere ném páromat meglepni(igazából magunkat) karácsonyra egy égetett képpel.Tudom,h még messze van de nem tudom hogy tudja majd vállalni az ismerősöm. Olyat akarok ami 2 vagy 3 kisebb darabból áll és szalag tartja össze. Az egyikre egy idézetet,a másikra a lányunkról egy kép vagy a talpa és tenyere,a harmadikra(ha lesz 3.)rólunk egy képet. Olyasmi idézet kéne ami a gyermek szeretetéről szól,hogy vele lett teljes az életünk. Ilyesmit.Nem csak egy mondatot aakarok,valamit ami elmond minden .Ha jobb ötlete lenne valakinek azt is szívesen fogadom! :-)
2013. okt. 24. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ha a párod helyében lennék én nem örülnék ilyen ajándéknak, szerintem valami személyes ajándékot kéne adnod ami csak neki szól,amit csak ő használ,ez inkább közös , mint személyes dolog amit neki szánsz.

Nekem az írásodból az jön le hogy amit te szeretnél kapni, aminek te örülnél azt akarod ő neki adni de koránt sem biztos hogy ő olyat szeretne kapni.

Lehet hogy ő olyanra vágyik amiből már van neki vagy 10 db de mégis szeretne 11-diket is.

Kérdezd meg őt is mielőtt belefogsz az ajándék tervezésbe.

2013. okt. 24. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha rendesen ólvastad volna el a kérdést meg is értetted volna. Zárójelben ott van,hngy magunkat akarnám meglepni.Páromnak azért lenne ajándék mert ő mem fog róla tudni.Nem ezt szánnám a "fő"ajándékának. Mind ketten akarunk tetoválást gyermekünk talp lenyomatáról de az még messze van nagyon.Egyébként meg,szereti az ilyen dolgokat.
2013. okt. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!