Milyen autósülést válasszak?
A biztonsági gyereküléseknek különbözö biztonsági próbán kell átmenniük. Nem úgy müködik, hogy akkor én most elkezdek gyerekülést gyártani.
Az árkülönbséggel a márkát és nem a biztonságot kell megfizetni! Szerintem semmi baj ezzel az üléssel :-D
Bukott már meg ADAC teszten kutya drága Römer is...
Szóval nem biztos, hogy a drágább jobb.
Egy 10e ft-osba én sem raknám a gyerekem.
Nekünk ez van, és szuper kényelmes, jól dönthető, a szűkítője pedig a legjobb. Nem csak mutatóban van.
"Újszülöttkortól 15 hónapos korig (maximum 13 kg-ig) "
Ez a szöveg van a kép felett. Ez elírás!
18 kg-ig használható az ülés és nem 15 hónapos korig!
Concord Ultimaxot vettünk a lányoknak, 0-18 kg-ig használható.
Mivel gyakran utazunk külföldre és több száz kilométert autózunk, így a biztonság mellett kényelmes ülést akartunk nekik. Szerencsére bevált, mert szeretnek benne lenni.
Használtan vettük első tulajdonostól, így tökéletes állapotban jó áron megkaptuk őket.
Szerintem nézz utána te is.
az utolsó válaszolóval egyetértek.. nem véletlen kerülnek ennyibe a márkás ülések.. csak menj pl. egy Brendonba és nézd meg a különbséget az ülések közt. ránézésre látszik az olcsókon, hogy silányabb anyagból készülnek.
alapból nem vennék olyan ülést, ami nem esett át legalább egy ADAC teszten. van aki megveszi a teszkóba 15.000ért az ócska ülést, ami max. arra jó, hogy látja a rendőr, hogy van, és nem büntet meg..
Kedves 17. és 18.!
Bukott ám meg Römer is az ADAC teszten! Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!