Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést válasszak?

Milyen autósülést válasszak?

Figyelt kérdés
A kislányom 7 hónapos múlt, 7.3 kg. Sajnos a hivatalosan 13 kg-ig jó hordozóban már feszeng ezért le szeretném cserélni. Mit ajánlotok? 0-18 vagy 0-25? Típusban mi vált be? Max 35.000 Ft-ot tudnék szánni rá.

2014. jan. 12. 20:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy valóban nem veszz mindenki Volvot,meg Saabot,meg hasonlók.Minden bizonnyal szívesen megvenné mindenki,ám nem telik rá sokaknak.Szerencsére nekem az autóm(VW Passat)is 5*-os törésteszttel rendelkezik.
2014. jan. 18. 13:54
 22/35 anonim ***** válasza:
veszz=vesz.
2014. jan. 18. 13:55
 23/35 anonim ***** válasza:
18as vagyok. értelemszerűen én sem úgy gondoltam, hogy teszten bukottat vennék..
2014. jan. 18. 15:27
 24/35 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es! Én sem egy trabantot és egy volvot akartam összehasonlítani... Kár, hogy csak ezt láttad meg a sorok között. A kettő között nem 3x az árkülönbség.

Ti ismét bebizonyítottátok, hogy nem érdemes kérdést kiírni :(

2014. jan. 27. 21:06
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

itt mki marha gazdag, csak a 100+ üléseket fogják neked ajánlgatni. a többi meg gagyi szar.

sztem pedig menj el boltokba, nézz körül, kérdezz meg eladókat, esetleg ismerősöket, akiknek hasonló korú gyerekük van, hogy mit használnak, szeretik vagy sem, próbáld az autódba, próbáld bele a gyereket és ezek alapján dönts.

én is körbejártam a témát, mikor aktuális volt, persze nekem is jöttek ezekkel a drága ülésekkel. nem minimálbérből élünk, mégsem engedhetjük meg magunknak. és én sem hiszem, hogy csak az a jó ülés, ami 100+ és aminek van adac tesztje. biztos, hogy a többit is ellenőrzik. és nyilván nem a legolcsóbbat fogja az ember megvenni.

ha meg itt tartunk már, hogy minden olcsóbb ülés szar, akkor az autód is az, ha nem isofixes, ugye...

2014. jan. 27. 21:31
 26/35 anonim ***** válasza:

Mi Maxi Cosi Priorit vettunk. Hasznaltan. 9-18-as. Nem tudom mennyit hasznaltak, de ugy nez, mint az uj! 35 ezerert szepeket es jokat ki lehet fogni mar, akar hasznaltan is. Ha ujat akarsz azzal sincs gond. Nekem anno nagyon melegen ajanlottak, hogy mindenkeppen olyat valasszunk, ami a legkisebb sulyt oleli at. Pl. ne a 9-36-ost, de ha lehet meg a 9-25-ost se. Mi ezert dontottunk emellett.

Gondolom a hordozot irod, hogy kinovi. Igaz? Ezt az elsonek is irnam, hogy nem hinnem, hogy a rendes gyerekulest notte volna mar ki 7 honaposan :D Am lehet, akkor sorry! ;) Amugy megneznem meg, hogy aki 13 kilos babat bele is tuszkol a horodozoba (talan nyaron, de meg akkor se, mert hosszban is kinovi addigra) az hogy a buba emeli meg??? :D A kezem mar majd leszakadt. Nekem iszonyat konnyebbseg volt ez a gyerekules. A mi lanyunk sem szerette a hordozot, mivel nem lat ki. Nekunk olyan cukin hegyelt az uj uleseben menetirany szerint mar.

Viszont megjegyeznem, hogy mivel nektek meg csak 7 honapos olyat kellene vennetek, amiben meg hattal lehet bekotni, ez 0-18 asban lesz. A nyakuk meg nem igazan eros, es egy esetleges utkozeskor konnyebben serul.

2014. jan. 27. 21:32
 27/35 anonim ***** válasza:
A lehurrogott 17 és 21-es vagyok.Igen,nekem az autóm is isofixes,és-természetesen-a gyerekek ülése is.
2014. jan. 27. 22:56
 28/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Remélem ti is hallottátok,hogy botrány van,mert az adac tesztekhez lefizették őket... :( Szóval így bízzon meg az ember már ebben is! :(

2014. jan. 28. 13:58
 29/35 anonim ***** válasza:
Ezért is írtam,hogy az Adac ÉS Ömtc teszteket nézzük!Soha,semmiben nem lehet 1 véleményt figyelembe venni.
2014. jan. 28. 16:51
 30/35 A kérdező kommentje:

Igen! Írtam is az elején,hogy a hordozót nőtte ki. Pedig nem duci kisbaba, sőt!

Az üzletben az esipro deltát ajánlotta az eladó. A hordozónk is az. Belepróbáltuk a kislányomat. Az elején nem tetszett neki (kabátban volt és nyűgös is) de kb 2-3 perc után kényelmesen elhelyezkedett. A babánk alkata alapján nem ajánlotta a 0-18 kg-t, mert nagyon hamar ismét le kellene cserélni. Nagyon magas kislány lesz :)

2014. jan. 28. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!