A duck tv milyen idős gyerekeknek szól? Engeded nézni a babádnak?
Figyelt kérdés
Az enyém 8 hónapos. Volt már, hogy nézte 10 percet. Jónak nem tartom. Szerintetek káros vagy nem?2014. jan. 11. 21:59
11/18 anonim válasza:
vannak olyan alkalmak, amikor nincs más megoldás.. ha valaki egyedül van otthon a gyerekkel, és dolga van épp. a duck tv tökéletesen jó arra, hogy kis időre lefoglalja a babát.
12/18 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok, és pár hónapja tudtam meg, hogy születésem óta ment a tévé, mert a szüleim 1 szobás lakásban éltek, és nem kapcsolták ki miattam. Akkor pedig nemhogy duck tv, de más esecsatorna se nagyon volt. Kérem szépen, általános iskolában, gimnáziumban végig szinte kitűnő tanuló voltam, versenyszerűen sportoltam, énekkarba jártam, elvégeztem egy főiskolát, folyamatosan dolgozom. Jelenleg pedig 9 hónapos kisgyermekünket nevelem. Jelentem, az idegrendszerem tökéletesen rendben van, és mindig is rendben volt :)
13/18 anonim válasza:
Nos én egyedül voltam itthon,mindent megcsináltam baba mellett tv nézetés nélkül is,mindenki azt csinál amit akar,de ettől még nem a legjobb választás a babáknak
14/18 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy nem jó, vagy hogy nem rossz??? Mindkét oldalról olvastam már több cikket. Az egyik bizonyítja, hogy rossz a másik pedig, hogy nem? Nagyon sok minden rossz. Mégis azt hiszitek, hogy az a jó. pl kiviszitek sétálni a babát, hogy levegőzzön :) Eltoljátok a "jó" minőségű levegőn az autók mellett. Nincs jó hatása. De annak van, hogy levegőzik a baba....... Nem értelek benneteket. Láttatok már olyan felnőttet aki meghülyült a tévétől? De van egy jobb kérdésem. Miért károsabb egy babának tévézni mint egy 1,5 évesnek?
15/18 anonim válasza:
igen sok felnőtt meghülyül,bámulja a tvt és ez a legjobb elfoglaltsága,bizony okosodni nem fog tőle,tudod miért baj mert még baba 1,5 évesen már a szeme és az agya is fejlettebb,több mindent megért
16/18 anonim válasza:
Ha jól tudom a Duck tv direkt babáknak van. Pontosan azért mert nincs villogó fény és aranyos zenéket hallanak. Nem terheli a szemeiket. Szerintem nem lehet rosszabb mint amikor felakasztanak mindenféle mozgó, csillogó, színes tárgyat a fejük fölé. Viszont ha egy babának még nincs szeme stb akkor meg nem is árthatna neki. Minden megterheli az idegrendszerüket. Ehhez nem kell tv. Azaz sok válaszolóval azonos a véleményem annyiban, hogy nem kapcsolok be hangos zajos filmeket. Nem hangosítom fel a tévét stb. De pl nálunk baby tv megy. Szándékosan fizettünk elő rá. Nem tartom rossznak. Nem nézi egész nap mert nem is köti le. A Duck tv is hasonló lehet. Lassan mozognak benne a tárgyak. 5 hónapos a babám és sokszor hangosan sikongat ha valami tetszik benne neki. A fiam mellett egész nap szólt a tv mert a férjem folyamatosan nézte. Nem látok nála semmi káros hatást. Sőt nem is nagyon köti le most sem pedig már 9 éves.
17/18 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan hatással van babára és másfél évesre.
Enyém nem is nézi, jól elvagyunk nélküle.
Régebben a Híradót néztük mellette, de amikor kezdett ráfigyelni-mit ráfigyelni, rátapadni bármire benne, leszoktunk a híradóról.
18/18 anonim válasza:
Fogalmam.sincs ki lehet a duck tv celkozonsege, szerintem ezt a csatornat lsd-mamorban uszo egyenek keszitik... par eve illuminalt allapotban tapadtunk a tevere par baratunkkal, ilyen allapotban teljesen transzba estunk tole mi is :D
Viccet felreteve, nem szeretnem ha a lanyom megismerkedne ezzel a csatornaval, ketlem, hogy karos lenne, egyszeruen ertelmetlennek es bugyutanak tartom a musorukat. Fel eves a babam, nagyon-nagyon ritkan fordul elo, hogy tv-t nez, raer meg ezzel kesobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!