Ajánlanátok valamilyen jó pelenkát?
Figyelt kérdés
14 hós kislányom gyakran gombás, pelenkát szeretnék váltani. Mit javasoltok, ami jó és nem túl drága? Ja azt is írjátok már meg légyszíves, hogy mennyibe kerül belőle 1 db.2009. nov. 30. 12:49
1/3 anonim válasza:
Nem tudom a DM-es pelenkát próbáltad e,de szerintem az nagyon jó.Puha és vékony.Azt nem tudom most pontosan mennyibe kerül,de ha csináltatsz magadnak DM-es pontgyűjtő kártyát,akkor mindig tudsz kiváltani 50 pontos kuponfüzetet és abban van egy joker kupon amit bármilyen termékhez elhasználhatsz és akkor -25% engedményt kapsz az árából.És így nagyon olcsó.
A Libero pelenka is nagyon jó és ezzel a kártyával ez is nagyon olcsóra jön ki.A 3-as 88 db-osnak kb. 31 ft darabja,a nagyobbat nem tudom.De mindenféleképpen érdemes a kuponnal ott vásárolni.
2/3 anonim válasza:
A nem túl drágához írnék, mert amúgy liberonk van aranyáron. Szoktam venni a Lidl-ben pelust, nagyon jó szerintem, de nem a nagy csomagos hanem a Sevena nevű kis kék csomagos. Azt hiszem 600 ft, nekünk nagyon bejött.
3/3 anonim válasza:
DM-es. A dobozosat szoktam venni, egyébként 4000Ft, minden méret. A 7-18-ast használjuk, az 86 darabos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!