Szoptatom még 14 hós fiam, de szeretnék úgy 5-6 kg-tól megszabadulni. Ajánlanátok valamilyen módszert?
Figyelt kérdés
Napi 4-5-ször szopizik még, amúgy eszik-iszik már szinte mindent. Tesót szeretnénk, de még van rajtam ez a pár kg, gondoltam jobb lenne leadni.2009. nov. 17. 14:15
1/6 anonim válasza:
sport,mozgás, futás,sok zöldség és gyümölcs.egy nagytakarítás alatt 2 kg lemegy. próbálj kevesebb édességet enni.
2/6 anonim válasza:
Kalóriaszámlálás. Ezen kivül fehér kenyér, liszt, cukor számüzve. Sok folyadék, gyümölcs, zöldség. És hetente legalább 3-4 alkalommal mozgás.
3/6 anonim válasza:
A szervezetedbe bejutott méreganyagok a zsírban raktározódnak el, ezért szoptatás ideje alatt nem javasolt a fogyókúra, fogyás, hiszen akkor ezek a méreganyagok "kiszabadulnak" a zsírszövetekből és a tejeden át a babába jutnak.
Bírd ki a szoptatás végéig az ő érdekében.
4/6 anonim válasza:
Olyan alkatsz lehet, mint én. Vanna nők /és mi működünk a jól, de tudom, ez nem vígasztal/, akik szervezete a szoptatás alatt tartalékokat raktároz. Vagyis amíg szoptatsz, fejen állva is ehetsz, de nem fogsz fogyni max 1-2 kg-t nagy szenvedések árán. Ez van...:-)
5/6 anonim válasza:
hagyd abba a szoptatást, akkor bátran fogyhatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2009. nov. 18. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!