Ekcémás babának viszketés ellen valami tipp? 16 hónapos
A cinkrázó csökkenti a viszketést, de szárít. A shea vaj hidratál, de nem csökkenti a viszketés, persze ha nem szárad ki a bőre nem viszket. Amikor már véresre vakarta annyira viszketett neki, akkor csak a fenistil csepp + szteroidos krém -mi az advantant használjuk higítva-használt.
Fiam is nagyon ekcémás, most talán kordában tudjuk tartani. Kék lukács mélyhidratálókrémet használunk, eddig nagyon jók a tapasztalataink.
Nekünk csak a megelőzés vált be. A DM-ben vettem bio fürdőolajat neki, attól rendbe jött a bőre. Mikor kiszárad és viszket, akkor már nehéz a területet kezelni, én akkor már hiába kentem bármivel. A Fenistil csepp jó ötlet!
A fürdővízbe csak nagyon kevés fürdőolajat teszek. Ha egy kis sampon a hajmosáskor a fürdővízbe kerül, már másnap érdes és száraz a karja és a lábszára:( Meg ha az oviban kezet mos és a szappanos víz a karjáéra csorog, akkor is:(
Nekünk sem a shea vaj, sem a Sudocrem nem vált be.
Zuhanyszűrő, ami kiszűri a klór 98%-át a fürdővízből, nekem sem kell testápolót használnom azóta.....
Maximum DM Babylove ultrasensitív fürdető olaj és ez a testápoló, ha nem elég a hidratálás, akkor Decubal, az ekcémás helyekre a Heim Pál kórház Bázis C krémje. 6 hónapja tünetmentes a fentiekkel a fiam. Ja és persze tejmentes diéta, mert nem a tünetet kell kezelni, hanem az okot. Mosáshoz csak mosódió, mosógolyó, mosószóda és eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!