Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni a terhességi...

Mit lehet tenni a terhességi viszketés ellen?

Figyelt kérdés

3 héttel ezelőtt elkezdett viszketni az alsó lábszáram, a bokámnál és fölötte. Ez a viszketés általában este jön elő, vagy akkorra erősödik fel. Elviselhetetlen... Nektek volt ilyen? És ha volt, mit csináltatok, hogy elmúljon?

(krémmel próbálom csillapítani, több kevesebb sikerrel)

33hetes kismama

2010. szept. 17. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Említsd meg az orvosnak, vagy a védőnőnek is, mert nekem attól volt a viszketés, hogy rossz volt a májfunkcióm. Be is fektettek, szülésig nem mehettem haza. Nem akarlak megijeszteni, lehet hogy nálad nincs semmi baj, de annak is lehet jele, hogy nem működik rendesen a máj, vagy a vese, a bőrön keresztül távoznak a méreganyagok, ezért viszket. Persze attól is viszkethet, hogy csak vizesedik az utolsó harmadban valaki, és feszíti a bőrt. Remélem nálad nincs semmi baj!
2010. szept. 17. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt viszketésem,néztek májfunciót is,de az rendben volt.Van olyan hogy terhességi viszketés,sajnos semmit nem tudnak vele kezdeni a szülés elmulasztja.Viszont nem akarlak elkeseriteni,de nekem pl terjedt az egész testemre:-(((
2010. szept. 18. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is nagyon viszketek, nekem inkább csak a hasam és a mellem. Elég sokszor kengetem magamat, mást nem tudok tenni.

Nyugi, legkésőbb a szüléssel elmúlik :)

2010. szept. 18. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!