Ekcémás babák anyukái! Mi vált be legjobban a viszketés ellen? Mi már mindent kipróbáltunk, amit itt és a neten olvastunk, de sajna még mindig csak a szteroidos krém a leghatékonyabb.
ABBA kell hagyni a tej és tejtermék fogyasztását!!! El fog múlni az ekcéma. És sok friss gyümölcs és zöldség szerepeljen az étrendben.
Nem véletlen hogy a gyerekeknek 1 éves korig NEM ajánlott a tej és tejtermékek fogyasztása, sőt a szoptatós anyukák is jobban teszik ha ez időre felhagynak a tej/tejtermék fogyasztással. A babának tesznek jót ezzel.
utolsónak: attól, hogy abbahagyják, nem fog a már meglévő ekcéma elmúlni, azt le kell kezelni mindenképpen!
Ettől függetlenül abba kell hagyni, azért, hogy ne legyenek újra. vagy ha nem a tejtől van, lehet tojástól, de akár öblítőtől, fürdetőtől, mosóportól, ilyenektől. Csak sensitivet használj mindenből, és csak gyógyszertári fürdetőt. Nekem is a gyógyszertári kevert kence segített az ekcémán, egy hét alatt levitte, kiszárította a bőrét mint az állat. akkor kapott egy másik gyógyszertári kencét, jó zsíros valamit attól néhány nap alatt gyönyörű lett a bőre. szerencsére azóta nem jött elő újra. mi is abbahagytunk mindent, öblítőt váltottam /coccolino sensitivet használok most/. én erre gyanakszom, hogy az öblítő okozta a gondot, mert azóta újra próbálok tejed dolgokat adni neki óvatosan, és semmi baja nincsen!
Köszi a válaszokat.
2. válaszoló, egyáltalán nem kapott tejterméket még a lányzó, mégis van neki. Én sokáig csináltam tejtermék diétát a szopi miatt, semmi eredménye.
Gyógyszertári fürdetőt, krémeket, naptejet használunk.
Mosószert sensitivet használok, ecetes vízzel öblítek.
Voltunk Sztk-ás bőrdokinál, híres professzornál, homeós dokinál, bármit adtak, csak a szteroidos krém használ.
Akkor most már csak ameleg nyárban és a napsütésben tudunk bízni, hátha attól elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!