Viszketés ellen valami tipp? (ekcéma)
Szia! Nagyon megértelek, ugyanebben a cipőben jártunk! Már mindent rákentünk a gyerekre, több tízezer forintot költöttünk különböző krémekre... De ami bevált 100%-osan az az hisztaminszegény diéta volt, ami elég kemény dolog, de a babám meggyógyult tőle! Mivel sokat szopizott én is betartottam. Íme a lista, mit nem lehet enni:
minden, ami tartósított még akkor is, ha nincs benne tartósítószer, pl üveges bébiétel, konzerv, csomagolt sonka, májkrém
sajt
alkohol, különösen a vörösbor
élesztővel készült dolgok
tej
tojásfehérje
érlelt, füstölt hal
felvágott
néhány zöldség és gyümi: eper, banán, kiwi, ananász, mangó, azalt szilva, körte, málna, citrusféék, paradicsom, spenót, avokádó, gomba
szója szósz
sajt
mustár
ketchup
magok
csoki, kakaó,
kávé, fekete tea
disznóhús
Namost ezeket mind kizártam, egy hét alatt megszűntek a foltok és szép lassan visszavezettem mindent. Kiderült hogy nálunk a bébiétel, a sajt és a banán volt a ludas.
Ezen kívül szívből tudok ajánlani egy homeopátiás krémet, Halicar a neve, az is működött!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a picinek!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi 14 éve szenvedünk az ekcémával :(
Semmitől nem múlik el, max enyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!