Viszketés ellen valami tipp? (ekcéma)
A diétázó vagyok.
Nálunk sajnos tényleg a bébiételtől volt. Egy hétig csináltam a diétát és napról napra szebb lett a bőre, mondjuk közben kentük a Halicarral, mint a félőrültek... Aztán kb 10 nap elteltével kitisztult teljesen, pedig előtte véresre vakarta szegénykém. Aztán mindent visszavezettem napról napra, a saját kávémmal kezdtem, aztán szép sorban a többit. Visszaesés volt a banántól és a bébiételtől, illetve ha én sajtoT ettem.
A szigorú 1 hét alatt délelőtt almát, barackot, sárgabarackot, zabpelyhet ettünk, ebédre tökfőzelék volt csirkével vagy pulykával, illetve brokkoli, karalábé, répafőzelék, délután rizspép (Sinlac nevű tápszer, gyakorlatilag instant rizs, szeretik a babák és nincs benne semmi allergén, az ilyen vészhelyzetekre tökéletes). Nagyjából ugyanazt ettük :)
Azért örültem, mert "belsőleg" sikerült megszüntetni az okot, viszont óriási szívás, hogy mostantól muszáj főznöm... :)
Szopik még????Mert képzeld el,hogy nekünk akkor múlt el az ekcéma,amikor leválasztottam.Bőrgyógyász azt tanácsolta,hogy válasszam le ,mert az anyatej tartja fennt az ekcémát,hiába diétázom(csak cs.mellet és krumlit ettem,semmi mást!!!)Így 7 hónaposan le kellett választanom:(De megszünt az ekcéma is.Egyébként a halicar nekünk nem volt jó,csakis at elocom(szteroid),és az exxema repair kenőcs.
Üdv:kozmetikus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!