Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szegeden megkeresztelik...

Szegeden megkeresztelik valahol úgy a babámat hogy apa nincs megkeresztelkedve és nem vagyunk házasok? Vagy csak a névadó jöhet szóba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
a keresztszülőnek kell megkeresztelkedve lennie.
2009. nov. 30. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Tőlem nem is kérdezték meg,hogy megvagyok-e keresztelve...
2009. nov. 30. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy még akkor is "húzzák a szájukat" ha nem volt egyházi esküvő. Hát még ha semmilyen esküvő nem volt! Persze a vallástól is függ, hogy református, vagy katólikus: görög vagy római.

Én katólikus vagyok, a férjem református, csak polgári esküvő volt, ezért mi nem is gondolkodunk keresztelőben. Megvagyunk nélküle is.

2009. nov. 30. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemrég volt unokatesómék kislányának a keresztelője, ott csak annyi volt a "kérés", hogy a keresztszülők legyenek legalább házasok, semmilyen papírt nem kértek, hogy egyáltalán megvannak e keresztelkedve.

Én párom sincs megkeresztelve, de én igen. Mi is szeretnénk keresztelőt, majd meglátjuk, hogy mik lesznek a feltételek

2009. nov. 30. 15:51
 5/5 A kérdező kommentje:
És melyik templomba volt a keresztelő?
2009. nov. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!