Megkeresztelik a babánkat, ha nem volt templomi esküvőnk?
Ha ti se mentetek templomba házasodni, minek akarod a gyerekedet megkereszteltetni? Ha nem tartottad fontosnak, hogy egyházilag törvényes legyen a kapcsolatotok, akkor hogyhogy a gyerekedet oda akarod vinni?
Az előző válaszolónak üzenem, lehet, hogy a mai világban sokakat meg lehet venni, és lehetnek köztük papok is (ők is emberek), de ne általánosítson.
Megkeresztelik. És nem feltétlen pénz kérdése.
AZ előző válaszolónak: mióta megszüléttem katolikus hívő ember vagyok, és a férjem is az. Csak sajnos neki volt egy rossz döntése az életében, elvált csak katolikus módon illetve hogy elválasszák az sokáig tart. Évekig. Szóval nálunk is itt a pici, két hetesen megkeresztelték, templomban házasodni még várnunk kell. De mi attól szerintem jó katolikusok vagyunk, a picivel is rendszeresen járunk Isten házába.
Miért lennénk mi rosszabbak, mint akik összeházasodnak templomban, aztán meg többet nem látják a belsejét többet,és nem is gondolnak Istenre????
Nem azt mondom, hogy rosszabbak vagytok a "képmutatóknál", de számomra akkor is érthetetlen egyáltalán a kérdés.
Képzeld el, léteznek még olyan emberek, aki igenis fontosnak tartják, hogy a Jóisten előtt "rendezve" legyen a kapcsolatuk, s csak utána legyen szexuális kapcsolatuk. Az, hogy a férjednek volt egy rossz döntése, nem a te hibád, de az igen, hogy nem vártátok ki, hogy az egyház felbontsa az előző házasságot.
Köszi csajok!
Akkor remélem nálunk sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!