Nagy baj van, nem vittük el az ortopédiai vizsgálatra a babánkat 4 hósan. Most mit tegyek?
6 hetesen volt, ott minden rendben volt, utána kellett vinni 4 hónaposan is. Csak, hogy én félreértettem, és azt hittem 6 hósan kell majd, talán a 6.hét miatt, hogy hat-hat.
Most mi lesz, babám 6.5 hós, most tudnánk a férjemmel elvinni
:(
egyébként már áll a babám 3 hete folyamatosan. Nem mintha, ez segítene, ugye?
Nem lesz ebből gond szerintem. Nekem kellett vinni első babámat 3 hónaposan és mivel sokára adnak időpontot, így mikor megszületett nemsokára kértem is. Mikor mondtam a dr néninek hogy beutalót kérnék, azt mondta, nem kell mert nem lát semmit a kicsin, fölöslegesen meg nem kell elcincálni.
Én meg azt hittem kötelező.
Mivel nem találtak 6 hetesen babádnál semmi rendellenességet, nem hiszem, hogy gond lenne abból, ha pár hónappal később mentek vissza. A lényeg, hogy mivel mondták hogy vidd vissza, hát vidd el.
Ne aggódj!
minket meg elfelejtettek elküldeni. Így mi a 6 hetesre 6 hónaposan kaptunk beutalót. Mire oda jutottunk...
Semmi baj nincs, ne aggódj!
Mi sem voltunk. Nem kötelező nálunk sem!
Amikor haza jöttünk a kórházból, akkor nem volt elég laza a csípője, mert nem lehetett lenyomni 90 fokban, de utána magától jó lett. Így azt mondta a háziorvos, hogy fölösleges elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!