15 hó körüli babádnak mit adsz vacsorára?
Figyelt kérdés
7kor eszik utána 8-9 között még 2 dl tejcsi lemegy. Na most ha valamilyen kenyeret adok neki azt csak immel-ámmal eszi és éhes marad, akkor nyűgös. Egyedül a tejpépből eszik egy jó adagot és akkor jól elvan. De ha állandóan tejpépet adok neki az jó? Nem unja meg? Nektek mit eszik a babátok vacsira?2014. jan. 6. 19:34
11/17 anonim válasza:
Tudom,mi az a flavon lekvár. Egy csomó pénz egy sima gyümölcskoncentrátumért... Egészségedre :) ki mondta,hogy baj,hogy Sinemilt kap? Te úgy isteníted a sinemilt,hogy abban van egy csomó vitamin és stb.stb,bezzeg a vajas kenyérben meg a sonkában... De most mit kapod fel a vizet és pontozol le egyből? Mindegy is,én inkább adok gyümölcsöt és zöldséget,az a tuti. Te csak nyomasd a port neki,nehogy véletlenül szegény gyerek mást is egyen vacsorára... Lekváros kenyér,májkrémes kenyér??? Az az ördögtől való,nem is értem,hogy hogy nőttünk fel,ha ilyeneket kaptunk.
12/17 anonim válasza:
A Sinelmil is tápszernek minősül!
13/17 anonim válasza:
Sinemil:
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer (rizs- és szentjánoskenyérfamag alapú allergén-szegény pép).
Fő jellemzők
Szentjánoskenyérfamag és rizs alapú allergén-szegény pép, mely glutamint, arginint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Gluténmentes, szójamentes, tejmentes.
14/17 anonim válasza:
minimális tejcsi, kb 50 utána pár db keksz és egy kevés tejpép, esetleg kis kenyér rágcsálni
15/17 anonim válasza:
De nem tejalapú tápszer és csak pépként kapja. Tejérzékeny a fiam, mivel szereti és az esti rutin része, ameddig elfogadja igenis ezt kapja. Változatosan étkezik, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt kap, a reggeli szokott barna kenyér lenni házi lekvárral, saját tojáskrémmel, májkrémmel, bundás kenyér, a tízórai gyümölcs és uzsira szoktam megkínálni babavirslivel, házi szalámival (kevés fűszerrel készítettünk, direkt neki) vagy Pick sonkával és utána van még gyümi. Hányszor tömjem kenyérrel már most? Egészséges, úgyhogy a rendszerünk működik :)
16/17 anonim válasza:
Azért kicsit másként kell az étrendjét kialakítanom, hogy nem ehet semmilyen tejterméket...Okoska.
17/17 anonim válasza:
De ha tejérzékeny, hogyhogy az anyatej nem árt neki? Azt írtad, szoptatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!