Mit adsz vacsorára 14-15 hónapos babádnak?
Első válaszoló, nagyon gusztustalan dolog rászólni egy másik anyukára ha valamit máshogy csinál mint te. MIlyen jogon nevelsz egy másik felnőttet? Ezt utálom a babák topikban, csomó anyuka megpróbálja kicsit nevelgetni a többit, kioktatni és leszólni, mintha különb volna. Nem értem hogy van bárkinek is mersze leidiótázni egy másik édesanyát? Bicskanyitogató viselkedés.
Bocsánat a kiakadásért de teljesen elképedtem amikor elolvastam hogy valaki úgy nevel a neten egy másik édesanyát mint óvónéni a gyereket.........egyébként a tentézés egy normális becézése az alvásnak, a kisgyerekek sokmindent becézve mondanak ebben semmi rossz nincs, elvégre nem gügyügésről van szó.
Én fiam fél 8-8 között vacsorázik, fél 9-9 között alszik el, magától. Ő ekkorra álmosodik el, hiába próbálnám ágyba dugni hamarabb, tudja ő hogy mikor álmos :)
Amit délben is evett, vagy kenyeret valamivel (virsli, májkrém, sajt...)
20:00 körül vacsorázik, azután fürdés és TENTE! :D
(csak hogy örüljön az 1. ) :-)))
Van, amikor azt, amit mi, van, mikor valamilyen szendvicset, volt már, hogy tejbegrízt vagy tejpépet evett.
Változó, 7-8 körül eszik és 9 körül megy aludni, tejitalt iszik előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!