Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adsz reggelire ill....

Mit adsz reggelire ill. vacsorára 1év feletti babádnak?

Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos elmúlt, szinte mindent eszik! Vacsorára egyszerűen nincsen ötletem, szegény szinte folyaamatosan virslit eszik! Írjatok lágyszives sok-sok ötletet! Köszönöm előre is!
2010. márc. 30. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Reggeli: pép, kenyér-margarin-felvágott

Vacsora: amit mi eszünk, abból eszeget, még igazából nem vacsorázik ill fürdés után szopik

1 éves volt 3 hete

2010. márc. 30. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:

A számból vetted ki...!:p

Az enyém 13 hónapos és nálunk a reggeli ugyanaz mint a vacsora. Sajnos nem eszik meg mindent ezért kicsit nehezebb a dolgom de amit szívesen az a virsli és a sonka. Ezt szokott enni felváltva. Nekem sincs ötletem amit még szívesen eszik is. Esteleg még vacsorára tejbegrízt szoktam adni neki vagy pizzát ha azt eszünk mi is.

2010. márc. 30. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Reggelire szendvicset eszik a fiam, vagy rántottát.

Vacsora az úgy néz ki, h mikor a férje hazaér, kb 6 óra felé, akkor vele eszik meleget, általában ugyanazt, mint délben, ez mindig csak pár falat, szerintem csak azt szereti, h együtt ülünk le enni, az egész család, este nyolckor pedig tápszert kap, lefekvéskor.

Vacsorára adhatsz melegszendvicset, bundás kenyeret, pirítóst sajttal, palacsintát, kb ezeket szoktam, ha nem a déli kajából kap.

ly.

2010. márc. 30. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Mármint azt akartam írni, h a férjem:)
2010. márc. 30. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket! Írjatok még légyszives!

A főtt ételt örülök ha megeszi ebédre, vacsira inkább elő sem veszem! A rántotta, bundáskenyér jó ötlet, de inkább reggelinek tudnám elkébzelni, vacsorára nagyon olajos!

2010. márc. 30. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

15 hónapos a kisfiam

vacsira szoktunk enni kenőmájas kenyeret, felvágottas kenyeret vagy sajtkrémes kenyeret, esetleg lekváros kenyeret

a lényeg nálunk, hogy jól lakjon, a kenyér pedig elég laktató, így fürdés után megissza a tápiját, és alszik reggelig.

2010. márc. 30. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Még az jutott eszembe, hogy idnként szoktam venni túrós batyut, kakaós csigát, ízes levelet stb... azokat is szereti és szívesen eszi reggel is és este is.

2010. márc. 31. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!