Mikortól kezdtél el a babádnak vacsorára mást is adni mint a tápszer ill. tejpép?
10 hónaposan. Akkor már kevés volt a tejpép, de tápszert nem ivott 8 hónapos kora óta.
Így átvariáltam az etetéseket. Most fél 7-kor eszik rendesen, főzeléket, tésztát, mikor mit. És fél 8-8 körül megissza a tápszert (10 hónapos kortól adható, most végre ezt elfogadja).
Tejpépet 8 hónapos koráig fogadta csak el a lányom. Tápszert kb. 1 éves koráig, és nem vacsorázott előtte, neki elég volt a tápszer is, ha kínáltam mással, nem kérte (de nem is kelt éjjel, hogy éhes). Így ő egy éves kora óta vacsorázik este.
De egyes babák hamarabb is igénylik már a szilárdabb ételt is estére. Unokaöcsém pl. már olyan 7-8 hónaposan vacsorázott is, majd még tápszert is kért utána.
5.vagyok!
Offolónak:vacsira délről maradék főzelék vagy kiflifalatkák házi májkrémmal vagy zöldségkrémmel vagy nagyon j ó minőségű sonkával!tehát amit korának megfelelően ehetett mert még ilyenkor nem mertem neki adni vajat,sajtot stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!