Ti vállalnátok így még 1 gyermeket? Többi lent.
Nekem is tű fóbiám van, irtózom tőle, de nem nekem kell lefognom a fiamat, ott a védőnő, ő segít a doktornőnek. Persze valamennyire fogom, de inkább a kezét, ne hadonásszon.
Én nem féltem a gyereket az oltástól, érdkes, mert ha engem szúrnának kész lennék :) Lehet furán hangzik, de valahogy olyan bátornak tartom emiatt őt, hogy jól bírja. Tényleg jól bírja, ha csak egyet kap meg sem pisszen, ha kettőt az már nem tetszik. Szóval büszke vagyok, hogy jobban bírja, mintha én lennék az ő helyében.
Amúgy szerintem nem a szúrás a kellemetlen még nekik, hanem a lefogás.
Mi lett végül lázas lett vagy sem?
Nálunk is gondolkodóban van a második baba dolog, én nem tudom hogy bírnék két gyerekkel, egyik jobbra másik balra szalad :)
Ma is lementünk a közértbe és a fiam már pakolt mindent a kosárba :) persze nem olyat amit megvennénk.
Szerintem a férfiaknak alapból kisebb a türelmük. Úgy értem, hogy egy anya jobban elnéz dolgokat a gyereknek, vagy kevésbé erélyesen szól rá olyanért amiért egy apuka.
Szerintem normális, hogy a párod jobban rászólt a lányra.
Amúgy ez később is lesz. Nálunk a családba van 5 és 3 éves gyerek is és mikor az anyukájukkal telefonálok hallom mi megy a háttérben :) zajlik az élet :)
Én is nagyon gondolkodom jó lenne-e tesó, de félek nem lenne rá kapacitásom, vagyis hogy bírnám kettővel, pedig biztos, hogy jobb a testvér, de az első évek biztos nehezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!