Vállaljak így második babát?
még várjatok pár évet, ha most is ki vagy idegileg scak még rosszabb lenne. Te is még rosszabbul lennél és a gyerekek lelki fejlödésének is ártanál vele. Semmiképp ne most válllaljatok ujabb babát.
Van segitséged a fiadhoz? járkáltok ide oda? nem az a baj hogy kezdesz bekattanni az otthonléttöl?
Szia!
Mintha csak rólam írnál... Igaz még csak 9 hónapos a kisfiúnk de sokszor beszélgetünk arról hogy szeretnénk-e még egy babát. Igen is meg nem is.
Én is türelmetlen vagyok, nagyon igyekszem magam csitítani a baba mellett de van hogy robbanok mert annyira elegem van már ebből az egészből. Az állandó gyerek sírás, hiszti, nem akar aludni, nem tetszik neki semmi, nincs időm semmire, főleg nem magamra stb..
DE, imádom a kisfiam és egy percig nem bánom hogy ő van nekünk.
Jelenleg úgy gondolom hogy nem akarok még egy kisbabát mert nem bírnám vagy rámenne a házasságunk. (na nem a gyerek miatt hanem az állandó fáradtság és kimerültség miatt néha elvan hanyagolva a férjem)
Ha vállalnánk még egy picit akkor vagy a kisfiam 3 éves kora körül vagy jóval később.
Szerintem amíg nem vagy biztos magadban, ti se akarjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!