Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orvos szerint 9 hónapos...

Orvos szerint 9 hónapos babámnak adjak tehéntejet?

Figyelt kérdés
Azt mondta, ha nincs tejérzékeny a családban, akkor adjam neki nyugodtan, mert jobb mint a babáknak szánt tejkészítmények. Kissé meglepődtem, mert mindenhol azt olvastam, hogy csak 1 éves kor felett adható. Szerintetek?
2014. jan. 5. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Az orvostudomány fejlődik, olyannyira, hogy vannak, akik teljesen ellenzik a tej és tejtermékek fogyasztását még felnőttkorban is, ma már többet tudunk mnt tegnap vagy húsz éve, ezért van, hogy változnak az ajánlások. Egy biztos, hogy egyértelműen bizonyított, minél később kap tehéntejet annál kisebb az esetlegese szövődmények kockázata. Az az orvos, aki ilyet javasol valószínüleg vagy nem képezi magát folyamatosan vagy egy elvetemült ostoba fafej akit én messziről kerülnék!
2014. febr. 3. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondom, hogy nem fejlődik az orvostudomány, de régen amikor tehéntejet ittak az öregek nem volt ennyi beteg gyerek tőle, mint ma. Hozzáteszem nagyanyám augusztusban lesz 90 éves és az anyja tejet adott neki is mert nem tudta szoptatni és él, nem allergiás semmire. Anyum is itta neki sem lett tőle semmi baja. A másik, hogy nekünk hála istennek nagyon jó doktornőnk van, állandóan képezi magát, 63 éves, és 5 évet volt kint Afganisztánban és térségében beteg gyerekeket gyógyított, úgyhogy nagyon van tapasztalata. Amúgy meg lassan ott tartunk, hogy minden mérgező!!!
2014. febr. 4. 07:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Régen és most, az ég és föld!
2014. febr. 4. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem volt ennyi beteg ember régen, mert aki beteg volt az általában elpatkolt, ma meg kezelik és legalább életben vannak/vagyunk.
2014. febr. 4. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
90 évvel ezelőtt a tehenek zöld legelőkön legeltek, a lefejt tejet pedig frissen, max forralás után itták. Ma vegyszerezett takarmnyokon élő, legelőt soha nem látott,hormonkezelt marhák tejét feldolgozzk, kezelik, higítják es mérgezik....
2014. febr. 4. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Hála istennek nekem olyan helyről van a tehéntej ahol nem mérgeznek semmit, (sajátunk, tőlünk is csak viszik) és dobozos tejből is van olyan ami nem "mérgező"!!!
2014. febr. 4. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindenki azt ad a gyermekének enni-inni amit jónak lát. Én adok neki mert tudom, hogy jó helyről van és nincs senki allergiás a családban és a mi dokinőnk is ajánlotta.
2014. febr. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!