Mit figyeljek? Tehéntejet adok a babámnak ha nem jó neki akkor mik a tünetei? Hasmenés kiütés?
Tehéntejtől lehet az elején hasmenése, mert zsírosabb. (Nem bolti tejről beszélek, mert ugye az ritkán lát tehenet)
A kiütés a problémásabb. Ha kiütéses lesz, sajnos várnod kell még vele.
Állítólag hasmenés lehet,Én is adtam mindegyik gyerekemnek,már pici korukban,de egyiknek sem lett semmi baja.Az ismerőseim között is van több anyuka,aki nem ad tápszert a babájának,hanem tejet ,természetes ételeket stb.Egyik baba sem allergiás semmire.
Pár hete olvastam az allergiával kapcsoltban néhány tanulmányt.
A tejallergiáról több prifesszor is azt irta,hogy annál a csecsemőnél alakul ki,akinek a szülei tejallergiásak,vagy a csecsemő hibás génnel született Ez pedig nagyon ritka.Az allergia leküzdésére az a legjobb módszer,ha a szervezetet először pici adagban,a mennyiséget fokozatosan növelve hozzászoktatjuk az allergén ételhez,Így az immunrednszer kalakítja a védettséget.
Ezen az elven alapulnak a védő oltások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!