Van aki fiatalon es aztan idosebb korban is babazott? Nektek is mas es mas erzes? Szerintetek is jo otlet lenne meg egy pici?
Figyelt kérdés
Mind a negy gyermekemet imadom de a kicsi aki 35 eves koromban szuletett annyi boldogsagot hozott nekunk. Nyugodtabb vagyok es elvezem minden pillanatat. A nagyobbak mar tizenevesek. Most gondolkodom, hogy meg beleferne 1-2 even belul egy baba, hogy legyen neki is egy hasonlo koru jatszotarsa. Termeszetesen mindet egyforman szeretem , es anno a nqgyobbakkal is elveztem a babazast, egyszeruen csak most erzem at ugy isten igazan ezt a csodat:) a kisfiam egy eves ,es mindemkeppen meg mostansag szeretnek nem huzni soka, hogy korban is meg beleferjen nekem .2014. jan. 2. 21:42
1/19 anonim válasza:
Bocsánat én sajnos nem a saját tapasztalataimat fogom leírni, de beszélgettem egyik ismerősömmel, aki 10 év korkülönbséggel szülte meg a két gyermekét és azt mondta, hogy idősebben sokkal szebben élte meg és máshogy élte meg az egész anyaságot. Gondolom ez nem törvényszerű, de vannak ilyen emberek.:)
Sőt olyat is ismerek, aki nem találta szépnek a babákat. Szült gyerekeket ettől függetlenül, de mire megöregedett akkor fedezte fel, hogy egy pici baba milyen szép.:)
2/19 anonim válasza:
Én anyukámról tudok beszélni, ahogy hallottam teljesen más ember volt amikor a nagyobb testvéreimet nevelte mint amikor engem. Egy teljesen más világ, totál más nevelési elvekkel. Nekem annyira nem volt vicces, magányos voltam, és mellőzött a sok felnőtt között.
3/19 A kérdező kommentje:
1/2Huhh ez total felreertes!!! En skkoriban is a nagyobbaknal a vilag legboldigabb embere voltam es a gyermekeimet taltam a legeslegszebbnek a foldon! Mas ezt irtam , meg jobban attudom elni de igy egyutt mind a negyet imadom! En anno is veluk voltam ejjel nappal es ok voltak minden boldogsagom ! :)
2014. jan. 2. 22:02
4/19 anonim válasza:
Én csak arról tudok, hogy 33 voltam 1,5 év, amikor a fiam született és 1 percet sem bánom, hogy eddig vártam, minden percét értékelem. Egyenlőre nem tervezünk tesót (én legalábbis), ha mégis lesz 38 évesen szeretném szülni.
5/19 A kérdező kommentje:
De a kerdesem az lett volna vannak e olyanok akik ilyen megfontolasbol vallaltak meg egy babat? Mint ahigyan a masodik valaszolo irja is h egyedul volt ugymond! Persze nagyon szeretik ot a nagyok de nagyok! :)
2014. jan. 2. 22:05
6/19 A kérdező kommentje:
Fiatalon is jo volt es most pedig szuper jo mikor kanyomra fiamra racsodalkoznak azthiszik tesok vagyunk es jokat dilizunk! :))
2014. jan. 2. 22:09
7/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent minden korban mwgvan a maga gyonyorusege es elonye is ! Mostmar jobban ertekrlem mert tudom milyen hamar elroppennek az evek ! Ennyi , semmi tobb :)
2014. jan. 2. 22:25
8/19 anonim válasza:
én 25évesen szültem az elsőt és 42évesen az ötödik gyermekem........sokkal türelmesebb és csodálatosabb idősebb korban részemről.
9/19 A kérdező kommentje:
Es milyen korkulonbseggel szulettek a gyermekeid?
2014. jan. 2. 23:01
10/19 anonim válasza:
Én meg 25 évesen szültem az elsőt, és 31 évesen a 6. - at. Nem sok idő telt el, mégis teljesen más érzés most babázni, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!