10 hónapos babának milyen margarint/vajat lehet adni? Ti milyet adtok pl kenyérre kenve?
Vajat!
Margarin sajnos a "közhiedelemmel" ellentétben egyáltalán nem egészséges, a transzzsírsavak miatt és ezen nem segít, hogy vitaminozzák, szívbarátnak kiáltják ki... Emelett pedig általában aromákat és tartósítőszereket is tartalmaznak.
Szóval sima vaj...
Az én babám tejallergiás, és kókuszzsìrt kenek a kenyérre. Sparban és Auchanban lehet kapni. Nagyon egészséges, semleges ìze van, sós és édes dolgokhoz is megy, minden ételbe ezt teszem étolaj, margarin... helyett.
Ha nem lenne tejallergiás, vajat használnék, margarint semmiképp, az tényleg egészségtelen.
3. vagyok
Hát igazából mindegy, elvileg mindegyiknek ugyanazt kéne tartalmazni, csak tejszínt (tejzsírt).
Úgyhogy én íz alapján döntök a kérdésben, mert mi is csak vajat eszünk. Pl: Mizo, Magyar Tej, Meggle, Nádudvari, de a Lild saját márkást is nyugodt szívvel adom a lányomnak is...
(A tesco meg az auchan saját márkását nem szeretem, azon kívül gyakorlatilag bármelyiket megveszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!