Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nézitek a babavilágot?

Nézitek a babavilágot?

Figyelt kérdés
Most akkor a szoptatós anyák oltassanak, vagy sem? Eddig azt mondták, hogy ne, most meg az orvos szerint az ellenanyag a tejjel a babához jut az oltás által. Teljesen tanácstalan vagyok.
2009. nov. 28. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Sok oltóanyagot rendelt az ország és most pánikot keltenek,h elfogyjon. Ennyi. Rajtam és a babámom ne kísérletezzen senki se.
2009. nov. 28. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
én sem oltatom be magam.ez egy teszteletlen anyag.nem vagyunk mi kísérleti egerek
2009. nov. 28. 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Unszinpatikus egy doki volt! Engem nem győzött meg!
2009. nov. 28. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek az előttem szólókkal! Kíváncsi vagyok ez a doki mennyit kapott azért hogy ezt mondja.
2009. nov. 28. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam nézni a Babavilágot, de megmondom őszintén, mindig csalódás. Olyan semmilyen. Feldobnak egy érdekes témát, mondanak róla 3 közhelyes mondatot, és ennyi. Aztán babahoroszkóp, meg ilyen hülyeségek.

Hogy a szoptatós anyákkal mi legyen, azt szerintem még az orvosok se tudják, sajnos.

2009. nov. 28. 13:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az. A környezetemben sokan felelőtlenségnek tartják, hogy nem oltatom be magam, persze ők sem oltatták be magukat. Én meg pont azt gondolom, hogy felelőtlenség közvetve egy kétes hatású szernek kitennem a babámat. És itt nem az azonnali, vagy rövidtávú mellékhatásokra gondolok, hanem, hogy mi lesz évek múlva.
2009. nov. 28. 13:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy máris mutálódott a vírus...
2009. nov. 28. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Nekem 5 hónapos a babám, én beoltattam magam. (bár bevallom én is sokat vaciláltam rajta) Nálunk a háziorvos és a gyerekorvos is határozottan amellett foglalt állást, hogy oltassak, és nekem is azt mondták, hogy az anyatejjel átmegy az ellenanyag. Szerintem felesleges pánikkeltés meg a neten meg a médiában, véleményem szerint semmivel nem másabb vagy rosszabb ez az oltóanyag, mint a sima influenza elleni. Sőt, azt mondják a magyar oltás az egyik legjobb a világon. És sajnos minden oltásnak, és minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai. Én sose bocsátanám meg magamnak, ha a babám beteg lenne, vagy neadjisten még nagyobb baj történne azért mert én paráztam az oltástól. Egyre több a beteg, és a halott..... meg a kismama lélegeztetőgépen.
2009. nov. 28. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi is oltattunk, minden rendben, és megnyugodtam, hogy nem leszünk betegek, ennyi.
2009. nov. 28. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy beoltatja magát valaki, még nem jelenti azt, hogy nem kaphtja meg a betegséget, csak legfeljebb a szervezete könnyebben átvészeli. De egy egészséges embernek az immunrendszere biztosan ellenáll és átvészeli, ahogy az eddigi influenzákat is.Ém sem oltattam be magam,a környezetünk sem és a gyerekeimet sem fogom.
2009. nov. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!