Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nézitek a Minimaxon a Minichef...

Nézitek a Minimaxon a Minichef műsort? Vélemény?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
szörnyű, kivagyok tőle:D
2010. dec. 15. 14:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Én is... főleg a kislánytól...szerintem elviselhetetlen.

Egyébként meg nem tartom épp normálisnak, hogy arra bíztatják úgymond a gyerekeket, hogy nyugodtan használják a háztartási gépeket, amikor a szülők nincsenek itthon.

2010. dec. 15. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
a kislány veszélyes igen:D persze ez már nagyobbaknak készült, 10-12 éveseknek, de a fiam háttérzajnak hallgatja pl, aztán jön főzni:) persze ott vagyok vele, szóval ezen a részén még nem gondolkodtam el, de szerintem, hha 1 gyereket már egyedül otthon hagynak a szülők, az már van akkora, h használjon háztartási gépeket, legalábbis a saját példámból kiindulva persze.
2010. dec. 15. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem tetszik!:) képzeljétek a múltkor még meg is csináltam az egyik kaját! :D
2010. dec. 15. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
a receptek nem rosszak, az tény. csak a kislány irritál elég jól:D
2010. dec. 15. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem szimpatikus a fiú, kedvesebb arcú fiút is találhattak volna, na meg a beszólása, most van kedvem segítek :S a lánynak meg nem tudom eldönteni parókája van-e, vagy ilyen a haja?!

Maga a műsor jó, csak a gyerekek nem tetszenek.

2010. dec. 15. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem csak az idegesít,hogy nincs összefogva a kislány haja főzés sütés közben
2010. dec. 15. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Abba a lányba belezúgtam. :S Hány éves lehet? Én 14.
2010. dec. 19. 20:46
 9/10 ♥Minichef Mini&Max♥ válasza:
Én nézem,és igen is tökéletes sorozat! Ha olvassátok,Minichef alkatói,vagy akár te,Anna (Mini) vagy William (Max) akkor kérlek vessétek az eszetekbe: NEHOGY ABBAHAGYJÁTOK EZT A SOROZATOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ EGÉSZ CSALÁDOM KEDVELI,ÉS NÉZI MINDEN NAP! NE HAGYJÁTOK ABBA! FOLYTASSÁTOK!
2011. márc. 15. 20:50
 10/10 anonim válasza:
Szerintem van néhány ˝hasznos˝ recept közöttük.De a lány nem fogja össze a haját,és a fiú nem dolgozik valami sokat!A lány szinte ˝kisajátítja˝ a konyhát magának!És nincs mindenkinek főzőlapja ezért aki nem járatos gyerek a konyhába nem biztos hogy be tudja gyújtani a sütőt,vagy a tűzhelyt!Én csak 11 vagyok,és ezt ebből a szemszögből így kommentáltam a kérdést.
2011. ápr. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!