Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 5 és fél hónapos. Baj,...

Babám 5 és fél hónapos. Baj, ha nem fordul hasáról hátára és nem kúszik?

Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én babám is 5 és fél hónapos és egyáltalán nem fordul meg.Se hasról hátra,se hátról hasra.Próbálkozik már,de nem sikerül neki és ilyenkor mérgesen sírdogál.Van úgy hogy oldalára sikerül neki,de aztán se előre,se hátra.:)

Ha hasra rakom és játékokat pakolok elé,nyújtja érte a kezét,de ennyi,nem kúszik.Én már aggódok,hogy le van maradva mozgásfejlődésbe,de a védőnőnk azt mondta nem kell aggódnom,majd ha a babám akar,akkor menni fog a dolog.Egyébként meg nagyon utál hason lenni,mindig sír,hiába próbálom őt lekötni valamivel.

Úgyhogy szerintem te se aggódj,ami késik nem múlik.

2008. júl. 15. 12:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Ha van kedved levelezni, írj az e-mailemre, és megbeszéljük, hogy aktuálisan mitől kellene paráznunk:)
2008. júl. 15. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! minden baba más elvileg már tudják ezeket. De van aki még ilyenkor csak próbálkozik. Én nem aggódnék. Egy 5 hónapos fiú anyukája.
2008. júl. 15. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:

a mi babánk 8 hetes és tegnap hasról hátra fordult nagy erölködések árán 3x is. felvettük kamerával :)

én meg azért aggódtam, hogy nehogy meghúzódjon neki valami.

Nyugi nincs a babáddal semmi baj, majd megfordul. :)

2008. júl. 15. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
minden baba más. a rokonságba van egy 8 honapos baba aki olyan lusta h semmit nem akar csinálni. azt mondta az orvos nincs vele baj azt leszámítvah lusta de előbb utobb ő is csinálni fogja. ez olyan mint hogy egyik bnőm kislánya már 1.5évesen csacsogott másik bnőmé pedig csak 2.5évesen kezedett szavakat mondani. nincs semmi baj nyugodj meg!
2008. júl. 15. 13:43
 6/10 A kérdező kommentje:
3 hónaposan már nekem is hasról hátra fordult, de csak aznap 2x, azóta nem. Állítólag az nem tudatos.. Ki tudja. Mondjuk 8,4 kiló a kislányom, nem tudom az számít-e.
2008. júl. 15. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Mennyi??????? Jézusom! Hát mennyivel született?
2008. júl. 15. 20:54
 8/10 A kérdező kommentje:
5 és fél hónaposan ennyi. 3 és fél kilóval született. Anyatejet eszik csak, avval nem lehet túltáplálni, Ő most ducika, majd lemegy.
2008. júl. 15. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy lemegy az. Ne haragudj ha megbántottalak volna a kérdésemmel.
2008. júl. 15. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én babám napra pontosan 5 hónaposan fordult eloszor hasra majd onnan vissza. Ne aggódj, majd fogja o is csinálni.
2008. júl. 16. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!