3 hónapos a kisfiam és 3 hete tápszeres. Hasfájós ezért elég sok mindent kipróbáltam, hogy ne sírjon. Gripe water, infacolt, mecsek teát, hasmasszást, de már nem segítenek. Mit lehet még tenni?
szia!
nem tudom hogy segit-e valamit,de az én babám is hasfájos volt pont mint tied és semmi sem segitett aztán rájöttünk hoy nem elég meleg vizben oldottuk fel a tápszert és attól fájt a pocija.
nekünk a gyerekorvos írt valami kanalas gyógyszerféleséget, amit a gyógyszertárban kevernek. napi 3x kell adni neki (nem kötelező ha nem fáj neki) és csodákat művel. Olyan kis nyugodt ha fent van, tud kakálni, pukizni stb... mond meg a gyerekorvosotoknak, hogy írjon nektek is. nagyon használ. (nekünk...)
Meg még az is használt, hogy van hasmasszázskrém kisbabáknak a DM-ben és azzal kenegettem a hasát (puffadás ellen és emésztést segítő hatóanyaga van) és az is bevállt, vagy még a meleg textilpelenka.
Mondtak nekem olyat is, hogy valakinek az vállt be, hogy a kisbaba köldökére vöröshagymát vágtak nagyon apróra és betakarták. Ezt nem próbáltuk ki de valakinek ez is bejön.
Minden jót. 8 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!