A lányom 2 éves.89cm és 10kg. Normális a súlya? Nem vékony?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 22:34
1/7 anonim válasza:
de, kicsit vékony de sok ilyen gyerek van. alkat függő pont ahogy egyik felnött 65 kg a másik meg 85. Ha aggodsz és a gyerekorvos ajánlja nem árt egy felszivodás vizsgálat de általában semmi gond nincs csak ilyenek. rossz evö? Én rossz evö voltam és én sem voltam tbb ennyi idösen 1 évesen 6 kg voltam 2 évesen 10 körül mégis felnöttem.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi. Válogatós is, meg nagyon keveset eszik. Mindig mondja hogy nem kér. Be kell csapnom, hogy egyen. A játékait is etetjük, csak hogy ő is egyen.
2013. dec. 29. 22:43
3/7 anonim válasza:
az én lányom 2 éves volt december elején. 86 cm és 10 kg. Kevéske, de már nem olyan vészes, mint babakorában. 1 évesen 8 kg volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat! :) kicsit "megnyugodtam", ilyenek ezek a gyerekek!!!! :)
2013. dec. 29. 22:55
5/7 anonim válasza:
Vékony, de ilyen alkat. Kislányom 2 évesen 9,6 kg és 83 cm volt. Most 3,5 évesen 12,5 kg körül van és 94 cm. Eszik rendesen és sokat, de állandó mozgásban van és én is vékony vagyok.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem sovány. Fiam 1 évesen ugyan ezekkel az adatokkal rendelkezett és husi volt.
7/7 anonim válasza:
Fiam is ennyi volt,én is ennyi voltam ennyi idősen,szoval nem csodálkozunk.Most 5 éves 103cm és 14.5kg.Esetleg vmi multivitamin ami meghozza az étvágyát....nálunk tul sokat is eszik a fiam,de ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!