1éves lányom alig hízott.8740g 76cm. Nagyon vékony a kicsi?
Csak olyan csúnyán nézett ma a doki, a tesója, jujj ebben a korban is csak hízott meg hízott, na de ő pasi:D
Tény, hogy szép hosszú virgácsai vannak a hölgynek:)
Jaj, én is állandóan ezen agyalok! Az én lányomat 8 hónaposan vérvételre küldték, mert nem hízott szinte semmit. Most voltunk a 18hónapos oltáson, 9380 grammot mértek, holott előtte fél éven át 8000-8500 gr. körül volt, szinte nem hízott, már előre féltem, hogy most mit fognak szólni. Na, a lényeg, hogy mi kb. 3 hete tejmentes diétán vagyunk, saját döntésem, mert már elegem volt, hogy nem hízik, és napi 2-3 kaki van(híg), és alig eszik. Azóta elkezdett enni, és hízni. :) Ja, és 79 cm most.
Úgyhogy nyugi, a te lányod teljesen normális, semmi baj nincs vele!
Ki a dokitok? Víg vagy Horváth?
Az enyém a Víg Kati, alapos, de a vérvételt anno túlzásnak tartottam. Most elmondtam neki a tejmentes dolgot, és elküldött gasztrora.
Nálatok nincs ilyen probléma, ilyen alkat a kicsi. Ne izgulj, szerintem pont jó.
Szia
Az én kislányom 8 honapos és 6600 gramm és 66 cm kb, ő is lassan hizik de mindent csinál amit neki kell,és enni is eszik.A drnő mondta hogy nincs semmi baja csak én aggodom az ismerőseim között az ilyen korú babák már 8-9 kg.De ő ilyen amugy is 50cm vel és 3020grammal született .
Ha már szaladgál, ne várj tőle többet! :)
1 évesen a lányom 9 kg és 77 cm volt. De ő akkor még nem járt önállóan.
Na igen, kis búgócsiga az biztos.
Csak az a lesúlytó pillantás, hogy szegény szerencsétlen alultáplált baba...
Mondjuk a nagy nyitása is rátett egy lapáttal, hogy azzal kezdte nagyon magasra felszökött a láza- idézve bogyót és babócát, majd megjegyezte, hogy elesett és elütötte egy autó tegnap reggel a szobájában a játékán esett át. Ennek nyoma az állán ott virít:D Kapásból hátránnyal indultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!