Anyukák, illetve kismamák! Mi (lesz) a gyereketek neve? Hogyan szoktátok becézni?
Figyelt kérdés
Még nem tudjuk, fiú vagy lány, és jó lenne pár ilyet olvasgatni :)2013. dec. 27. 18:03
11/25 anonim válasza:
Vera lányomat Gizinek becéztük, Erik fiamat Matyinak.
12/25 anonim válasza:
Meg pocaklakok, de :
Snezana - Snezi, Snezike, Zana
Alexander - Alex
(apuka orosz, azert a nevek:-)
13/25 anonim válasza:
Kira a kislányunk, 3,5 éves.
Nevéből adódóan nem gyakran becézzük, de ha mégis, én Kirusozom. Az apukája nem becézi a nevét.
14/25 anonim válasza:
Olivér Milán - Oli
Miléna Rebeka - Mila
15/25 anonim válasza:
Léna és ha becézzük akkor Lénus , Panka :-)
16/25 anonim válasza:
Áron a fiam és általában Roninak becézzük, a kistesó nemét még nem tudjuk, de ha kislány, akkor Emma lesz a neve, az Emi becenév szerintem nagyon aranyos :)
Fiú nevünk még nincs :D
17/25 anonim válasza:
Lányom Léna, Lencsizzük, a "gyári" neve Mazsi volt, ami azóta is rajta maradt.
Fiam Marcell, Marcizzuk, gyári neve Bütyi volt:)
18/25 anonim válasza:
Nòra, mamàk Nòrikàzzàk, fèrjem àltalàban Ria vagy Riri-nek hivja. Èn szeretem Nòra kènt emlegetni....
19/25 anonim válasza:
Noel a fiam, a nevét nagyon ritkán becézem, Nolinak.
20/25 SzCJudit válasza:
Nagyobb fiam Zétény és Zétinek becézzük, kisebb Zente és Zeninek hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!