Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tette meg az első...

Hogyan tette meg az első lépéseket a babátok? Először megtanult felállni, és utána indult el, vagy először megindult, és csak utána tanult meg felállni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Először felkapaszkodott mindenhol, de ő elég sokáig mászott, 14 hós volt mikor megtette az első lépéseket, aztán belejött. Kb 1 hónap volt mire ment magától, de az elején sokszor mentünk úgy hogy fogtam mind két kezét.
2009. nov. 27. 13:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Ő ezek szerint először elindult és aztán állt fel egyedül?
2009. nov. 27. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:

13:02-es vagyok

Akkor valamit rosszul írtam:)

Először állt fel és utána sokára tett pár lépést, de amikor ez ment onnan 1 hónap mire belejött, addig is mászott sokat.

2009. nov. 27. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Ezek szerint várható, hogy még egy-két hét és a kisfiam is inkább megy majd. Nagyjából úgy látom, egy hónap kellett azért ehhez majdnem mindenkinek.
2009. nov. 27. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Amióta önállóan megy, azóta gyakorlatilag alig-alig mászik. Az elején (önálló járás) annyit mászott kb. amíg kapaszkodót nem talált, de amióta feláll magától, ennyit sem. Most már csak akkor, ha két játék között "nem éri meg" felállni neki. Egyébként a kézen fogva sétálás alatt kezdett elmaradozni a mászás. Nálunk különben eléggé elhúzódott az önálló járás, ahhoz képest, h milyen korán felállt:

6,5 - kapaszkodva felállt

7,0 - bútorba kapaszkodva elkezdett lépegetni

10 - kézen fogva sétálás (nem mi vezettük, ő húzott!)

11,5- önálló járás elkezdése

2009. nov. 27. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 11 hósan állt fel(persze kapaszkodva),ment pár lépést és zuhanás(kb2 hét),utána már nem zuhant nagyokat(legalábbis a fejére vigyázott),az egy éves szülinapján már egyedül ment(nemigen mászott).Most 19 hós és ugrál,lépcsőn megy(persze segítek),és próbál szaladni...Üdv rettenet gyorsan tanulnak
2009. nov. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!