Szabad ültetni? Vagy csak akkor amikor magátol felül?
Figyelt kérdés
Kisfiam még magától nem ült fel, viszont ha megültetem akkor stabilan ül. Nem merem, nehogy ártsak vele!2009. nov. 27. 11:22
1/6 anonim válasza:
Ne ültesd, mert árt a gerincének!
2/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám 4 hónapos és csak úgy húzza föl magát az ölemben, de szerintem még korai. A te babád milyen idős?
3/6 A kérdező kommentje:
6,5 hónapos. Ha a bébihordozóban, vagy a pihenőszékében van, akkor felül, csak még úgy nem tud, ha fekszik.
2009. nov. 27. 11:31
4/6 anonim válasza:
Nekem ezt mondta a védőnő: mindent lehet a babának, amit úgy csinál meg, hogy te két méteres távolságból figyeled. Egyéb esetben (pl ültetés) az ő fejlődésének nem megfelelően terheljük a gerincét, azaz nem szabad. Azért csinálja, mert tetszik neki az eredmény és a más látószög, de még nem kész rá.
Az én fiam 11.5 hetes és pár napja kezdte húzkodni fel magát, ezért kérdeztem meg. Azóta nem hagyom.
5/6 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, amit magától megcsinál, azt szabad, minden egyéb esetben ne csináld. Hidd el, ő is gyorsan megtanul ülni!
6/6 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a gyógytornász, hogy amíg magától nem tud ülni, addig nem nagyon szabad, mert egyrészt a gerincét terheli, de méginkább a csípőjét, és csípőficamos lehet később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!