Azok a szülők akik 5x adnak Babájuknak enni, a 2. főzelékfélét mikor adják? Este lefekvés előtt, vagy uzsonnára?
Figyelt kérdés
Mert én így csinálom: Reggel tej,vagy tápszer,tízóraira gyümölcs,vagy túró rudi,ebédre főzelék,uzsonnára gyümölcs vagy tápszer,és estére főzelék,vagy tejpép.Babám 11 hónapos elmúlt.2009. nov. 26. 19:25
11/14 anonim válasza:
Szeritnem ahány védőnő és orvos annyi féle képpen javasolják.Nekem pl a védőnő azt mondta,hogy a vacsora legyen főzelék, a gyerekorvos meg azt,hogy a vacsora meg a reggeli maradjon tápszer.Én az utobbit csinálom,mert szegény már hulla fáradt mire vacsizik és majdnem hogy félálomba cuclizza a tápszert.Szóval nem lenne egyszerű megoldani vele,hogy türelmesen kanalazzon.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,mindegyik hasznos volt!Hát akkor nálunk nem kellene 2x főzelék,mert kisfiam 11 kg,80 cm!Akkor vacsira tápszert fog kani.Akkor is végigalussza az éjszakát,szerencsére ritka amikor felkel.Amúgy is nagy súllyal született 3850g,57 cm. :) Nem kövér,mert most már sokat mozog,feláll,mászik,és hamarosan szerintem el is indul, akkor a babaháj eltűnik majd.:))) Szép napot Mindenkinek!
2009. nov. 27. 08:45
13/14 anonim válasza:
Akkor nektek eza javasolt kaja: reggel tápszer (vagy anyatej), majd a következő 3 kajából a délhez legközelebb eső legyen a főzelék, a másik kettő pedig gyümölcs, vagy/és pép, és este ismét vacsorára tejalapú étkezés (tápszer vagy anyatej).
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem szopizik,8 hónapos koráig tette.Akkor csökkentem a főzeléket.Igen ám de akkor viszont ha tej alapút adok akkor hízik pl a tejpéptől.Azt is ritkábban adom heti 2x max.
2009. nov. 27. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!