Tetszik nektek a Sznezsana nev?
Oroszorszagban elek, a parom is orosz, szoval nem nagyon merulhet fel, hogy nem passzol a vezeteknevhez. :-) (amugy Morozov)
Tetszik nektek? Esetleg valamilyen mas nevet ajanlanatok? Barmilyen velemenyt szivesen fogadok :)
Udv, 21hkm
Termeszetesen orosz helyesirassal, Sneziana :) (csak azert irtam, hogy "erzekeljetek", milyen kimondva :-)
Igazabol meg nagyon sok nev tetszik (Natasa, Daryna, Svetlana), de keptelenek vagyunk donteni :(
Bezzeg a kisfiunknak mar a foganas elott megvolt a neve :D (ikreink lesznek)
5. vagyok
Ezt nekem írtad 6.?
jajj te vagy a berki majmoló, aki 1000 kérdést tesz vesz/nap?
ha igen, akkor nem nyert. Arra a kérdésre én is válaszoltam, ezt: Az sem mindegy, hogy mi a vezetéknév. Nekem a Natasa nagyon tetszik (majdnem az lett az egyik lányom), a Zselykét meg mindig is rondának találtam. Bocsánat.
Viszont a két névnek (egy név párti vagyok) az az előnye, hogy a gyerek majd választhat, ha vmelyiket esetleg utálná.
Egyébként NEM GÁZ a Natasa Zselyke, az viszont BORZASZTÓAN GÁZ, hogy a Berkiék miatt adod.
6os, ez most nekem szolt?
Ha igen, en biztos nem, fogalmam nincs, ki vagy mi az a berki....
Nekem a Sznezsana annyira nem tetszik, és igaz, hogy szláv, de Oroszországban nem nagyon használják. A Darina sem orosz, orosz megfelelője a Dária (Dása). Ha orosz a párod, akkor jártas az orosz nevekben, nem? Jobban, mint itt a gyakorikon a legtöbb hozzászóló. Egyébként elég vicces lenne a Morozov Sznezsana név, a Morozov azt jelenti, hogy fagyos, a Sznezsana meg havast jelent, összeillő a két név:)
Amúgy nekem az Elena tetszik vagy a Léna pl. De rengeteg orosz női név van, google-ba üsd be és válogass:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!