A baba születése óta romlott meg másnak is a viszonya sz anyósával?
Szia! Nekem még nagyon távol van, hogy megszülessen a picim, viszont átérzem a helyzeted! Azt gondolom, hogy bármilyen nehéz is, de valahogy a férjednek kellene ezt a helyzetet rendeznie. Neked végképp nem hiányzik most az idegeskedés, most a babátok az első. Én csak arra tudok alapozni, hogy amikor én összekerültem a párommal, sehogy sem akart elfogadni az édesanyja, de olyan szinten nem, hogy egy álló évig nem is köszöntünk egymásnak (ő nem fogadta, én meg leszoktam róla). A párom csak úgy tudta rendezni a helyzetet, hogy utána már ő sem állt szóba az anyukájával, így az anyós egy idő után kénytelen-kelletlen hozzámszólt. Most már kifejezetten jóban vagyunk.
Szerintem ez sem szerencsés, hogy a saját édesanyjával ne álljon szóba, először szerintem próbáljon meg értelmesen beszélni anyósoddal, talán az vezetne a legjobb megoldáshoz. Csak sajnos ha nem megy, akkor végképp nem tudom, hogy mihez folyamodhatnátok még.
Azt is elhiszem, hogy tiszteled az édesanyját, és nem szeretnéd megbántani, de én most már eljutottam arra a szintre, hogy egy ideig ráhagyom, ha valami nem tetszik, viszont utána megmondom neki a véleményemet. Lehet, hogy emiatt lettünk jóba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!