Miért történik ez? Kedves gyakorikérdések.hu oldal látogatók!
"Amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted" Sokszor inkább nem merem.
Ja, és az is rosszul esik, amikor senki nem válaszol a kérdésemre, pedig nagyon várom.
Sajnos ez az internet átka, hoyg bárki használhatja...így bárki irogathat választ is.
Először én is nagyon magamra vettem a gonosz válaszokat,mostmár megszoktam.Nem is reagálok rá.
Egyszer írtam csak vissza, mert tényleg nagyon bosszantott,hogy a válaszadó a kérdésem alapján elkezdett jellemezni engem, kis csitrinek nevezett tpjáshéjjel a fenekemen. Pedig ha tudn az illető milyen távol állok ettől.
Fel a fejjel,nyilván aki értelmes válaszokat ír, és normél hangnemben ír azt úgyis ki tudod/tudjuk szűrni...a többit meg figyelmen kívül kell hagyni.
22:35-ös válaszolónak elfelejtettem írni: (előző vagyok),hogy a sokadjára feltett kérdést sem muszáj sem elolvasni válaszolni meg aztán főleg nem kell rá, ha csak bunkón tud valaki, mert már unja az olyan kérédést.
A válaszadás is önkéntes,nem csak a kérdésfeltevés. Ha valaki látja hoyg volt már hasonló kérdés de méis felteszi ugyanazt az az ő gondja. Akinek van türelme válaszol, akit idegesít a kérdés az ne válaszoljon,ugorja át, van még annyi kérdés, azok közül válogathat.
A provokáló kérdéseket azonban én is utálom. De ezt pont azok teszik fel akik imádják a vitát, tehát a csúnyán,bunkón vitatkozók táborába tartozik valószínűleg ő maga is...
Én jó 1,5 éve olvasgatom a kérdéseket/ válaszokat. Nekem nagyon sokat segítettetek eddig. Én még nem tettem fel kérdést, inkább csak böngészgetek. Válaszolni is olyankor szoktam nagy ritkán, ha a kérdező a személyes tapasztalatokra kíváncsi.
Velem az utcán sétálva is előfordul, hogy válaszolnak (mit és hogyan kellene a babával csinálni), pedig nem is kérdeztem. semmit...
Fel a fejjel és csak pozitívan!
Szia!Sokféle ember megfordul itt,különböző mentalitással,gondolatokkal,tapasztalatokkal és mindenki a sajátját tartja a legjobbnak.Ebből a különbözőségből pedig mindig vita kerekedik,sajnos.
Gondoljatok csak bele....!Na igen,nem jár együtt feltétlenül intelligencia azzal,hogy édesanya/édesapa titulussal rendelkezik az illető.
Mindenkinek akadnak negatív "élményei" ,de biztosan nem változik meg a helyzet. :( Részemről sosem bántottam meg senkit,ha pedig mégis felbosszantottam magam,nagy levegőőőő és kikapcsolom a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!