Lassan ez az oldal nem gyakorikérdések lesz, hanem gyakoridicsekvő + videó nézegető, ti nem így gondoljátok?
Van bennem valami, bar en nem banom a videokat, csak az a baj hogy vki elkezdte, az meg erdekes volt, de most mar napi szinten 7-8 ilyen kerdes van es koztuk elveszik a lenyeg, a valoban segitsegre szorulok kerdesei.
Mondjuk engem jobban zavarnak a kulonbozo parazos kismama kerdesek, pl.: ehetek fagyit terhesen? stb. Sajnos egyre inkabb betegsegnek, tulelnivalo allapotnak tekintik sokan a terhesseget.
A masik ami meg idegesit, a sok dicsekvo kismama, feltesznek egy kerdest hogy pl. baj-e ha kisbabaja csak 4 honaposan kezdett el forogni? Konyorgom, az en fiam 6 es fel honaposan kezdte, akkor o most le van maradva? Hihetetlen...Meg ezek a nagyot mondasok... 6 hetesen mar oldalara fordul, 6 honaposan bilizik.. En elhiszem hogy vannak ugyes babak, ez igy van, de itt mar szinte az osszes zseni. :)
Most biztos sokan kiakadnak rajtam es lepontoznak, de nem izgat mert en csak velemenyt nyilvanitottam es ami fontos a kerdesre valaszoltam. :)
Ne haragudjatok lányok!
Attól tartok, hogy én voltam az első, aki videóról linket bemásolt, de kérdeznem kellett vele kapcsolatban.
Viszont nem gondoltam, hogy ez zavaró lehet, vagy mások is kérnek majd véleményt, sőt, nem is tudtam róla, mert igen ritkán nézegetem az oldalt. Most láttam ezt a kérdést és kíváncsiságból visszanéztem kb két oldalt, valóban előfordul néhány, ami babavideóról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!