Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lassan ez az oldal nem gyakori...

Lassan ez az oldal nem gyakorikérdések lesz, hanem gyakoridicsekvő + videó nézegető, ti nem így gondoljátok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 09:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Ez milyen kerdes amit feltettel???
2009. jún. 3. 10:33
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg zavaró, hogy aki tényleg segítséget kér, annak nem is válaszolnak. Engem azonban nem zavarnak a videók, egyszerűen átugrom őket. Bár sok értelme nincs, úgysem fogja senki azt írni, hogy nem, a Te babád nem szép, túl pufi, túl sovány, vagy akármi. Én az utcán az ismerősöm babáiról sem áradozok, nekik úgyis ő a legszebb. Az olyan kérdéseket viszont utálom, amiből süt, hogy csak dicsekvésnek szánták.
2009. jún. 3. 10:36
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Milyen sok rosszmaju ember el ezen a vilagon...engem ha valami nem erdekel, azt nem nezem meg, es van nekem jobb elfoglaltsagom is, minthogy ilyeneken kiakadjak...
2009. jún. 3. 10:59
 14/23 anonim ***** válasza:
28%

De.

A videók engem speciel nem érdekelnek, pedig van 2 gyerekem.

Ez kb. olyan, mint mikor valaki telepakolja az iwiw-et a gyereke képeivel.

Én felraktam mind akét gyerekről3-3-at, de hogy valaki, felrakjon 60-70-et, az már túlzás.

Meg lassan az is valami versennyé növi ki magát, hogy kinek mekkora a babája x hónaposan, illetve mennyit hízik havonta.

2009. jún. 3. 11:02
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

ez is vicces

1, kipakolja videóról a cuccot, nézzék meg, rendben van.

2, a videó 7 perces

3, eltelik 2 perc a kirakástól számítva, és már jön a dömping : DEJÓÓÓ DECUKIII ÉNISAKAROOOOK.

Végig se nézte. Akkor minek mond róla véleményt? Ráadásul ennyire nyálasat? Istenem...

2009. jún. 3. 11:09
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Szia Kérdező!

Nem így gondolom. Van bőven másfajta kérdés is, mint amit Te említettél. Sztem nem kell ezen fennakadni, azért nem megy az országnak, mert olyan dolgokkal foglalkozunk, ami tulajdonképpen lényegtelen. Lépd át a kérdést. Te is eltöltöttél néhány másodpercet a kérdésed felírásával és az olvasással még többet. Ez idő alatt inkább miért nem válaszoltál néhány segítséget kérőnek?

Azok tehetnek erről a néhány nem idevaló kérdésről akik válaszolnak. Ha egy válasz sem érkezne, hogy milyen szép a babád a videón, akkor nem is raknának fel a többiek hasonló kérdést, kvázi megszünne a problémád. Ha meg többen válaszolnak a kérdésre, akkor idevaló, mert vannak akiket érdekel. Szerintem.

Jó babázást!

Ja, és még valami A Te májad nem hízik, ha megdicsérik a babád, hogy milyen aranyos és szép és ügyes? Na ugye, hogy ugye? :))

2009. jún. 3. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Hú, de még mennyire! Az én kedvenceim is a "Kinek mekkora a babája 1,2,3 etc. hónaposan? Mert az enyém már 8 kg 2-3 hónaposan!" Egyszer egy ilyen kérdésre visszaválaszoltam, hogy ezt most dicsekvésnek szánta-e a kérdező, hát mit ne mondjak én lettem a gonosz fúria, és jól lepontoztak :))) Másik kedvenc: "Mit tud az 1,2,3 etc. hónapos babátok?" Basszus, aludni és enni! Ja és még kávét is főz és ágyba hozza...
2009. jún. 3. 11:20
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
11:20-as vagyok. Ami leginkább zavar, az az, hogy felteszek egy kérdést (ami nem szerepelt már 600-szor) és emiatt a dicsekvős, videós kérdések miatt alig kapok rá választ, mert kb fél óra után már a 3. oldalon szerepel...
2009. jún. 3. 11:23
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 11.20-as.

És még hányan éreznek úgy, hogy nem kapnak választ a kérdésükre viszont a fenti kérdésre érkezik 20...

Ti is inkább válaszolnátok másnak akinek gondja van, minthogy itt leírjátok a lelki bajotokat.

Ez a kérdés sem ide való, hanem más kérdéscsoportba, nem?!...

2009. jún. 3. 11:32
 20/23 A kérdező kommentje:
Én csak azért tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam, hogy csak engem,vagy mást is idegesítenek ezek a kérdések. A másik, dehogynem dagad a májam, ha leállítanak az utcán, de könyörgöm, nem én állítom le, hogy nézd már meg szerinted szép a babám? Van néhány kép róla megnéznéd? Meg szerintem ebben nincs mit megkönnyezni.
2009. jún. 3. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!