Lassan ez az oldal nem gyakorikérdések lesz, hanem gyakoridicsekvő + videó nézegető, ti nem így gondoljátok?
De.
A videók engem speciel nem érdekelnek, pedig van 2 gyerekem.
Ez kb. olyan, mint mikor valaki telepakolja az iwiw-et a gyereke képeivel.
Én felraktam mind akét gyerekről3-3-at, de hogy valaki, felrakjon 60-70-et, az már túlzás.
Meg lassan az is valami versennyé növi ki magát, hogy kinek mekkora a babája x hónaposan, illetve mennyit hízik havonta.
ez is vicces
1, kipakolja videóról a cuccot, nézzék meg, rendben van.
2, a videó 7 perces
3, eltelik 2 perc a kirakástól számítva, és már jön a dömping : DEJÓÓÓ DECUKIII ÉNISAKAROOOOK.
Végig se nézte. Akkor minek mond róla véleményt? Ráadásul ennyire nyálasat? Istenem...
Szia Kérdező!
Nem így gondolom. Van bőven másfajta kérdés is, mint amit Te említettél. Sztem nem kell ezen fennakadni, azért nem megy az országnak, mert olyan dolgokkal foglalkozunk, ami tulajdonképpen lényegtelen. Lépd át a kérdést. Te is eltöltöttél néhány másodpercet a kérdésed felírásával és az olvasással még többet. Ez idő alatt inkább miért nem válaszoltál néhány segítséget kérőnek?
Azok tehetnek erről a néhány nem idevaló kérdésről akik válaszolnak. Ha egy válasz sem érkezne, hogy milyen szép a babád a videón, akkor nem is raknának fel a többiek hasonló kérdést, kvázi megszünne a problémád. Ha meg többen válaszolnak a kérdésre, akkor idevaló, mert vannak akiket érdekel. Szerintem.
Jó babázást!
Ja, és még valami A Te májad nem hízik, ha megdicsérik a babád, hogy milyen aranyos és szép és ügyes? Na ugye, hogy ugye? :))
Kedves 11.20-as.
És még hányan éreznek úgy, hogy nem kapnak választ a kérdésükre viszont a fenti kérdésre érkezik 20...
Ti is inkább válaszolnátok másnak akinek gondja van, minthogy itt leírjátok a lelki bajotokat.
Ez a kérdés sem ide való, hanem más kérdéscsoportba, nem?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!