Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejföl helyett mit tegyek a...

Tejföl helyett mit tegyek a babám ételére?

Figyelt kérdés
Ha teszem azt tútós, vagy sajtos-tejfölös tészta az ebéd, szeretném, ha ő is azt egye, de tejfölt még nem ehet. Akkor mi az amit tehetnék rá neki? 10 és fél hónapos babáról van szó.
2008. júl. 13. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem ehet tejfölt egy 10 hónapos baba?Az enyémek ennyi időssen már kaptak.
2008. júl. 13. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Jamie Oliver felesegenek (Jools Oliver asszem) van egy konyve, ajanlom, tele van ilyen receptekkel, mi mehet a tesztara babanak.

Pl. magad csinalhatsz pariszoszt, spenotszoszt ra, megbolonitva friss zold fuszernovenyekkel (azt lehet mar) persze babamennyisegben, es akkor a kicsi is eheti a tesztat a csaladdal.

2008. júl. 13. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit lejjebb megkérdeztem, hogy ehet e ennyi idős baba tejfölt, és ott egyértelműen azt írták, hogy 1 éves kor alatt nem ajánlott. Persze nem akarok kockáztatni, ezért is kérdeztem. De köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 13. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám nyolc hónapos múlt, és persze nem minden áldott étkezésnél, de kapott már tejfölös ételt. Pl. a zöldbab főzeléket én mindig tejföllel habarom be magunknak, ő is kap belőle. Ha valami nagyon tejfölös, akkor azt ugyan úgy meg lehet csinálni joghurttal is, úgy is finom, és azt már simán eheti. De nem lesz baja, ha néha kap tejfölös ételt.
2008. júl. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!