8 hónapos fiú babának milyen játéko (ka) t vegyünk karácsonyra? Bármilyen ötletet szívesen olvasnék!
formabedobót. Ezt a fiam nagyon szerette, még most is szereti naponta egyszer kirakja. Húsz hónapos most.
Kisfiam 9 hós lesz karácsonykor, F.P. sütifaló bödönt kap, tescoban 5000-ért vettük. Soron kívül kapott ma egy tanuló kutyát, azt vateráztam. Nekem még a FP telefon és távkapcsoló tetszik.
Ne hidd h mi ilyen márkás játék mániások vagyunk, nincs is sok játéka a babánknak de ezeket jónak tartom. Magyarul énekelnek, számokat-abc-t mondanak, kedves mondatokat beszélnek. A bödön amúgy formabedobó is és szintén énekel-beszél.
Ha még nincs nektek otthon akkor az építő kocka is jó, nekünk az szivacsból van, anyuéknál van FP mókakockája, azokat is szereti, ja és kisfiamnak nagyon bejönnek a lenkeresek, felhúzható figurák, hiper szuper gyorsan mászik utánuk.
Remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!