Nem gondoltatok még arra h néha milyen jó lenne megállitani az idöt h ilyen pici maradjon a babátok és kiélvezhessétek ezt az idöt amig pici?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 12:11
1/11 anonim válasza:
Én igen.Annyiszor eszembe jut,hogy már sose lesz ilyen pici és nem fogom tudni ennyire szeretgetni.El is szoktam szomorodni rajta,nagyon jó lenne ha ilyen pici édes babák maradnának.
2/11 anonim válasza:
De igen! :) Pont a minap mondtam a páromnak, hogy olyan kár, hogy csak nagyon rövid ideig ilyen picike.
3/11 anonim válasza:
De igen!! még csak 11 hetes, de már most olyan "nagy". És nem csak az hiányzik, hogy milyen pici volt, hanem utálom, hogy pl nem vettünk tappancs és tenyérlenyomatot tőle születésekor.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én is mindennap elgondolkozom rajta.Szeretném ha ilyen picike maradna.Úgy szeretném szeretgetni még sokáig.Mondtam a páromnak ö pedig hülyének nézett.Hogy mért szeretnék éjjelenként felkelni hozzá megállandóan fáradtnak lenni.Ö azt várja h nagyobb legyen és jókat játszhassanak együtt.Már a gondolattól elszoktam szomorodni h majd nem lesz rám szüksége.Lehet h önzés de nekem igy nagyon jó.
2009. nov. 24. 12:20
5/11 anonim válasza:
Első vagyok.Én is pont úgy gondolom ahogy te,és a párom szintén.De inkább kelek éjszaka és alszok keveset,csak mindig maradjon mellettem.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen én is inkább felkelek az éjszaka 2x-3x csak azért h mellettem legyen és h mindig szeretgessem.Ráadásul annyira aranyos most talált rá a kezére és"dumálgat" neki eltudnám nézni az idök végéig.Ráadásul a szoptatást se hagynám abba legszivesebben mert olyan jó érzés h odabujik hozzám és szeretem nézni közben ahogy jár a kis szája:)
2009. nov. 24. 12:33
7/11 anonim válasza:
az én babám egy kis hisztis akaratos, nem eszik és nem alszik rendesen, pelenkázás öltöztetés egy harc a kezdetektől...most 11 hónapos. Úgyhogy nem! én a napokat számolom, mikor lesz már nagyobb. :)))
8/11 anonim válasza:
Az én lányom,tényleg jó baba volt,de nagyon vártam már,hogy járjon már és lehessen vele kommunikálni és "értse" is a dolgokat.Most 13 hónapos.Nekem kb.8. hónap után kezdett jó lenni a dolog,játék,érdeklődés minden szempontból...mostmár azt várom,hogy csacsogjon,de természetesen semmit nem eröltetek.
Úgyhogy,nem.
9/11 anonim válasza:
Pont ma beszélgettem erről a férjemmel. :) Már 10 hónapos, de még olyan mintha tegnap született volna! Röpül az idő! Pillanatok alatt a középiskolai ballagásán találjuk magunkat! :(
10/11 anonim válasza:
De. Nekem van egy 18 éves is és tudom, hogy eltűnik az idő. Ezért nem is siettetem a dolgokat. Nem kezdtem el korábban a hozzátáplálást, van cumija, cumisüvege. Eszem ágában sincs pohárból vagy kanálból itatni. Volt pólyája. Rugdalódzót adok rá, nem vagány nadrágot zoknival. :) Ringatom, altatom, sírni nem hagyom, éjszaka ha felébred magunk közé veszem. Szóval "babás" dolgokat csinálok. Nincs is ennél jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!