Lehetek jó anya, ha a lányunkkal elso pillanattol kezdve a férjem lesz otthon?
Az a te dolgod ha nem hiszed el a két külföldi nyaralást, és igen félretett pénzből volt, de azt a pénzt vajon honnan tettük félre? Direkt nem spórolást írok mert az nem lenne igaz. A gyerekeim és mi sem szenvedünk hiányt semmiben, és nem kenyéren és vízen élünk. Minden nap van leves, főétel és még gyümölcs vagy joghurt, túrókrém, nyáron jégkrém...
És igen nekem a gyerekeim a LEGFONTOSABBAK. Sajnálom ha te nem így érzed.
És ezzel a vitát én befejezettnek tekintem. A te dolgot, hogy mit gondolsz és hiszel.
Én legelőször leírtam a véleményem és te jöttél nekem kontrázni.
Én nem tudnék lemondani arról, hogy legalább az első évet otthon legyek. Ha tényleg ennyird jól keresel fél év munkaviszony után, akkor 1 év után is fogsz találni munkát.
Én itthon maradtam 3 évet, sőt többet is, mert nyári a kislányom és szeptemberbe mentem vissza a régi munkahelyemre és bár közel sem úgy kerestem mint Te, de a fizetésem csökkent az elmúlt években a kiesés miatt. De nem csinálnám máshogy most sem. Az, hogy itthon lehettem, és van egy egészséges kislányom, mindent megér. Nem attól leszel jó anya, hogy meddig maradsz otthon, de a között, hogy egyből visszamész vagy 3 évi maradsz, vannak fokozatok. Nehogy pár hónap/év múlva megbánd, hogy a karriered előbbre volt.
jaj várjunk...a turival mi a baj???:) mind1,csak a kommenteket olvasva megütötte a szemem:)
Kérdező:Persze,lehetsz jó anya!!De készülj fel,hogy piszok nehéz lesz lelkileg!!Nem tudom mennyire feszes a munkád,de a 3 óránkénti fejéseket nem tudom hogy tudnád beilleszteni,de mind1,nem is ez a lényeg,mert sok millió egészséges baba nőtt már fel tápszeren!
Inkább arra gondolok,hogy a szülés után még nagyon tombolnak a hormonok,szóval ha 1 hónap után visszamész akkor talán érzelmileg lesz ez a legnehezebb!Mert a többi kivitelezhető!A pici szerető apa,anya mellett fog felnőni neki nem lesz hiányérzete az biztos!
Amin viszont én elgondolkodnék,hogy ha most így állnak hozzád a szülésed kapcsán akkor mi lesz később?Mert most egy pici babának végülis mindegy ki látja el,a szeretetet tőled is,apukájától is meg fogja kapni.Viszont egy nagyobb gyereknek már rossz és nagy hiány ha anyukája nem lehet ott mellette,vele, óvodai rendezvényeken,stb...lehet nagyon előre szaladtam, de saját tapasztalatból írom,hogy nagyin gyorsan elmennek az évek, és ha most így állnak hozzád,akkor nem hinném hogy később máshogy lesz...Az egyensúlyra majd neked kell nagyon figyelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!