Kivennéd/kivetted már a babádat autóban az autósülésből menet közben, mert nem bírta? Vagy ez inkább felelőtlenség?
Többször is utaztunk 6-700 km egy nap. Volt olyan, h apa vezetett, én a babát kivettem, mert már egy órája ordított. Még mindig jobb így, mint az utazást meghosszabbítani 2-3 órával.
Amikor a gyerekek alszanak, folyamatosan megyünk, de ha ébren vannak, óránként megállunk 10-15 percre. Már nagyok, 4 és 6 évesek, de az út vége fele a türelmük már véges, semmi se köti le őket.
Nem, soha, és nem is tenném. Akkor félreállnánk, sétálgatni, pihenni egy kicsit. Nagy felelőtlenség, akár álló helyzetben (piros lámpánál) is belemehetnek az emberbe, az az első amikor beülünk, hogy a gyerkőcöt bekötöm az ülésbe!
Egyetlen esetben kaptam ki menet közben, amikor félrenyelt, de az mondhatni élet mentő volt, gondolni sem merek rá, mit történt volna, ha nem kapom ki. De akkor is egyből félreálltunk.
Szóval amiatt, hogy csak úgy nem szeret benne ülni és nyűglődik, azért soha! Fel kell vérteznie egy anyukának magát pár trükkel, amivel el kell terelni a figyelmét. Persze ez egyedül nehezebb...de akkor meg egyébként sem tudná kivenni.
Szóval nem! :)
Nem szabad kivenni. Ha nem bírja félre kell állni, meg kell vígasztalni,"megmozgatni" aztán lehet tovább menni.
Egyetlen egy esetben venném ki, ha veszélyben van, és azonnal cselekedni kell, pl fuldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!