Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én babám ilyen kis mohó?

Csak az én babám ilyen kis mohó?

Figyelt kérdés
7 hetes a kisfiam.Eddíg éjszaka 5 órát aludt ,aztán evett és még 4 órát aludt.Ez így megy mióta hazajöttünk a kórházból.Mostanában megnőtt az étvágya,ezért többet is kap enni.(tápszer+tej) és láthatóan jól is lakik minden evésnél.Mégis 2 napja 3 és fél óránként akar enni éjjel is,mint nappal.Miért lehet ez?Miért nem egyre többet alszik éjjel,miért egyre kevesebbet?
2008. júl. 12. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, h most van nála az az időszak, amikor megugrik a tápanyagszükséglete. Az én babóm 10 hetes és este eszik 8-9 között alszik éjjel 1-2 óráig utánna 2 óránként kér enni kb 9-ig. Napközbe meg 2,5-3 óránként szopizik.Az is lehet, hogy szomjas ebbe a melegbe, azért kér gyakrabban.
2008. júl. 12. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én 10 hetes babám is éjjel pont úgy eszik mint az előző válaszoló babája. Nappal viszont 2 óránként kér. Volt olyan is, hogy éjszaka 40 percenként kért enni 5-6 hetes korába, na akkor olyan voltam mint a mosott rongy, szinte semmit nem pihentem, úgyhogy kitartás, fog változni,a hét elején már két etetést is kihagyott éjjel és csak 3-4 között ébredt, de két napja visszaállt, hogy 1-2 között szopizik ismét.
2008. júl. 13. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:
az én babám két honapos, sajnos tápszert eszik mert nem volt tejcim.. 150ml-t eszik es este ugy kb.8korul papál majd reggel 4-5 orakkor, ez változo mindenkinel szerintem! amugy meg ha már lassan a tied is két honapos akkor ne csodalkozz hogy egy kicsit fent akar lenni, mivel már ilyenkor torodest igenyelnek, szorakoznak, es lassan gogicselnek, egy picit ha elfarasztod, beszélgetel vele, akkor biztosan jol fog aludni...
2008. júl. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!