Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám egy hónapos. Eddig...

Babám egy hónapos. Eddig sokáig tartott az evése, ám most végez szinte 10perc alatt. és van mikor eszik 110grammot de van mikor csak 50et. És nagyon mohó, nem jön abüfije?

Figyelt kérdés
Fél óra múlva arra kel,hogy visszaböfizte,alig tud pihenni.Már mindent kipróbáltam.Az,hogy ennyiket eszik az baj?Valamint hogy 10perc alatt?neki még tovább kéne enni nem?Elhagyja majd a mohóságot?kétségbevagyok esve?
2010. aug. 12. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne legyél.Kislányom 4napos korától 6perc alatt végez egy cicivel,110-130ml.evett ő is ennyi idősen,aztán 2hótól 100-akat,3hótól 80-100ml-t.Én sem tudom mért,ennyi kell neki.Ő is nehezen büfizett volt,hogy fél óra múlva.Mivel hasfájós volt csak a hasán tudott aludni,igy én addig járkáltam vele amig ki nem jött a büfi,igy pont annyit "szenvedtünk"mintha félórát evett volna,hiába végzett gyorsan.
2010. aug. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!