Ez reflux lehet? Vagy babám csak nagyon mohó?
Figyelt kérdés
kislányom 4hónapos, és evés után rengeteget visszabukik!
próbáltam úgy is etetni, hogy utána legalább fél órát ülő helyzetben tartottam, de úgy is jött ki neki!
a kiságy matracát is megemeltem, de nem használt!
ahogy olvastam a refluxos babák sírnak, de a babóm nem sír, csak ez a sok tej aggaszt, ami visszajön neki! lehet, hogy mohó is, de evés előtt fejek le, hogy ne jöjjön hirtelen neki a tej!
előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 19. 09:31
1/3 anonim válasza:
szerintem csak mohó, a reflux betegség azért elég ritka. Az én babám is folyton bukik még mindig, fél éves, eddig azért bukott mert gyorsan evett, most meg azért mert állandóan forog.
2/3 anonim válasza:
Szia,nem akarlak megijeszteni,de az én babám is refluxos,pedig néha jon vissza neki csak a tej,tényleg nagyon ritkán,sugárban is csak 3 hányt és mégis.Leállt a légzése és korházba kerultunk ,keresték a bajd ,de hála istennek a refluxon kívul nem találtak mást.állítolag minden 3. babának van,én azt tanácsolom,hogy gyakrabban etesd és ne hagyd,hogy teljesen jo lakjon és etetés kozben tobbszor bofiztesd meg.
3/3 anonim válasza:
elozo vagyok,bocs hogy csak most folytatom,az én fiam most 4,5 hos,de 2 hosan volt neki a légzésleállás,és attol,hogy visszajott a tej,de nem nyelte vissza,haaaaaaaanem felszívta a tudobe.Ha ugy érzed,inkább vizsgáltasd ki,ja és az én babám sem síros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!