Napok óta az eddig nyugodtan szopó 5 hetes babám mohó lett és sok levegőt nyel, emiatt nagyon nyűgös. Kb. azóta van ez, amióta megváltozott a tejem. (sokkal sűrűbb lett). Lehet összefüggés? Van valami trükk, hogy ne nyeljen annyi levegőt?
Figyelt kérdés
Ma már vettem Espumisant is, de eddig még nem tapasztaltam hatását. Nagy nehezen elaludt, de nagyokat nyög álmában.2009. máj. 6. 20:48
1/4 anonim válasza:
6hetes kor körül is van növekedési ugrás talán azért lett mohóbb!Szopizás közben büfiztesd meg és akkor nem fog fájni a pocija,és nem lesz nyűgös persze ha emiatt nyűgös.Szerintem nincs összefüggés hogy sűrűbb a tejed.
2/4 anonim válasza:
3-3,5 hónapos koráig biztos fog fájni a pocója, de ez így van a babák 70 %-val legalább. Erősebb a tejed és hozzá kell szoknia a baba emésztésének ezért is fájhat a hasa. Nem szokott zöldes színű széklete lenni? Az én lányom is nagyon mohó volt és rengetegszer zöld színű kakit produkált..,5 hós korára mindez megszűnt.. Fontos, hogy türelmesen büfiztess. Némileg könnyíti a dolgát:-)
3/4 anonim válasza:
Ja és a nyögés a pukizás jele..Éjszaka jellemző.. de hagyd ne vedd fel.. Ha kijött a levegő tovább alszik. Próbáld meg a kamillateás reggel este.. gyengefőzetűt ízesítés nélkül.. Nálunk sokat használt:-)
Sok sikert
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Próbálom evés közben büfiztetni, olyankor hevesen tiltakozik, hogy elveszem a ciciről:)
A székletén nem látok változást.
Az utolsó hozzászólással kapcsolatban kérdezném: a kamillateát úgy érted, hogy pl. kiskanállal adjak neki pár kortyot? Mostanában reggel-este én is kamillát iszom, hátha segít. (pedig nem szeretem )
2009. máj. 7. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!