Miért ilyen a saját lefagyasztott babaételem?
Figyelt kérdés
Csináltam babámnak többféle főzelékeket zöldségből husiból tésztából. Mindegyikbe 1 db krumplit is raktam, lehet hogy ez a baj? Miután felolvasztom gumis, ha kanállal szétdarabolom akkor meg nem olyan jó pürés mint fagyasztás elött és trutyinak tűnik. Győzöm javitgatni joghurttal, krumplival. Az ízük jó.2013. dec. 6. 14:36
1/7 anonim válasza:
Valszeg a krumpli miatt ilyen. Azt ne tegyél bele, ha akarsz tudsz utólag is hamar beletenni.
2/7 anonim válasza:
A fagyasztott krumpli olyan mint a szivacs. Én kolis koromból ismerem az ízét. Tragikus. Sajnos igen, ez a baj.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor vagy 20adag babaételt elcsesztem.... Pedig kb másfél kg zöldséghez plusz húshoz adtam egy közepes krumplit....
Jajjj....
Köszönöm! :)
2013. dec. 6. 14:49
4/7 anonim válasza:
Én mindig csak húst fagyasztottam, és frissen főztem a zöldséget. Ha annyira nem volt idő valami miatt, akkor üveges.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is szoktam frissen is főzni de sajnos falun lakom és itt nem lehet sokféle zöldséget kapni így múltkor bevásároltam a Tescoba és főztem 4 félét majd fagyasztottam.
2013. dec. 6. 15:13
7/7 anonim válasza:
Ha a fagyasztott bébiételt lassan felmelegíted lábasban egy kevés vízzel folyamatosan kevergetve, visszanyeri eredeti állagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!